Το αγόρι μου ερεθίζεται στη σκέψη να πάω με άλλον

12.04.2013
Φαντάζεται να κάνω διάφορα με άλλον και ερεθίζεται στην ιδέα. Επίσης θέλει να του λέω ιστορίες με εμένα και άλλους

Με το αγόρι μου είμαστε 2 χρόνια μαζί. Νιώθαμε από την αρχή το ίδιο μεγάλη αγάπη και έλξη. Ταιριάζουμε δηλαδή απόλυτα σεξουαλικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι τον τελευταίο καιρό αρχίζει να μου λέει διάφορα περίεργα που δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ότι φαντάζεται να κάνω διάφορα με άλλον και ερεθίζεται στην ιδέα. Επίσης θέλει να του λέω ιστορίες με εμένα και άλλους ενώ αυτό σαν παιχνίδι ερωτικό μέχρι πρώτα σχετιζόταν με εμάς αποκλειστικά. Mήπως φταίει ότι είμαστε καιρό μαζί και απελευθερώνεται περισσότερο; Το σεξ παραμένει το ίδιο καλό. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, να ανησυχήσω; Σας παρακαλώ δώστε μου απαντήσεις.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, αυτό που κάνει το αγόρι σου είναι να σου περιγράφει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και όπως πολύ σωστά παρατηρείς, το κάνει ακριβώς γιατί νιώθει πολύ απελευθερωμένος κοντά σου και δεν σημαίνει με τίποτα ότι θα ήθελε να πας με άλλον στην πραγματικότητα.

Γενικότερα, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών παρουσιάζουν τεράστια θεματολογική ποικιλία αλλά όλες ανεξαιρέτως αποσκοπούν στην ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης και σε πιο έντονους οργασμούς. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση σας.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το αγόρι σου φαντάζεται εσένα με κάποιον άλλον, το συναίσθημα του ανταγωνισμού και της ζήλιας που νιώθει εντείνονται, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει περισσότερο το σεξ μαζί σου.

Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από την πλευρά σου. Εφόσον νιώθεις εξίσου απελευθερωμένη μαζί του, μπορείς να του διηγείσαι ό,τι ιστορίες θέλεις (αληθινές ή φανταστικές) και να είσαι σίγουρη ότι εκείνος θα βάλει τα δυνατά του για να ξεπεράσει τον φανταστικό "αντίζηλο" του και να σε στείλει στα ουράνια.

Χαλάρωσε κι απόλαυσε το. Ένα παιχνίδι είναι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ