Δεν του σηκωνεται

18.04.2013
Αρχισαμε να φιλιομαστε και να βγαζουμε ρουχα αλλα δεν του σηκωνοταν καθολου, τιποτα... Μου ειπε οτι δεν του εχει ξανατυχει...

Θεια Λουκια την περασμενη εβδομαδα εγω και το αγορι μου πηγαμε σπιτι του και ημασταν οι δυο μας. Αρχισαμε να φιλιομαστε και να βγαζουμε ρουχα αλλα δεν του σηκωνοταν καθολου, τιποτα... Επισης ειναι 17 χρονων και ειναι λιγο παραξενο. Μου ειπε οτι δεν του εχει ξανατυχει... Ισως επειδη θα ηταν η πρωτη σεξουαλικη επαφη με εμενα; Σε παρακαλω βοηθησε με δεν ξερω τι να κανω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Η έλλειψη στύσης όταν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον σε έναν νέο και υγιή άντρα συνήθως είναι ένδειξη έντονου άγχους για την απόδοση του στο κρεβάτι και στις περισσότερες περιπτώσεις το ξεπερνάει μετά από λίγες φορές. Μάλιστα, είναι ακόμη πιθανότερο να του συμβεί όταν του αρέσει πολύ μια κοπέλα, αφού τότε νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να την εντυπωσιάσει.

Είναι κάτι αρκετά πιο συνηθισμένο απ' ότι μπορεί να πιστεύεις και δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε ανησυχήσει, ιδιαίτερα αν προηγουμένως είχαν παιχτεί φάσεις μεταξύ σας και εκείνος είχε κανονική στύση. Άλλωστε, αν δώσεις μεγάλη σημασία στο γεγονός και καταλάβει ότι αγχώθηκες θα τον μπλοκάρεις ακόμη χειρότερα και δεν θα τον βοηθήσεις.

Επιπλέον, έχε υπόψη σου ότι εκείνος ίσως ένιωθε πιεσμένος και γιατί μπορεί να φοβόταν μήπως γυρίσουν οι γονείς του, οπότε θα ήταν καλή ιδέα την επόμενη φορά να δοκιμάσετε να ολοκληρώσετε σε κάποιο άλλο μέρος, όπου θα έχετε περισσότερη άνεση χρόνου.

Βέβαια, αν δεις ότι γενικότερα το αγόρι σου έχει θέμα με τη στύση του και στη φάση των προκαταρκτικών, τότε μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι ίσως δεν νιώθει τόσο άνετα και ότι τελικά θα ήταν καλύτερα να χωρίσετε, αφού αυτό θα σημαίνει ότι είναι μαζί σου για τους λάθος λόγους που μόνο αυτός ξέρει.

Όπως κι αν έχει μην το παίρνεις προσωπικά. Δώσε του λίγο χρόνο και μερικές ευκαιρίες ακόμη, μέχρι να φανεί τι παίζει πραγματικά και μετά αναλόγως αποφασίζεις.