Σεξ και θρησκεια!!!

27.04.2013
Θελει να κοψει το σεξ μεχρι να παντρευτει γιατι τον απομακρύνει απο το Θεο και δεν τον ικανοποιει οσο τα προκαταρτικα που κανουμε.

Αγαπητή Θεια Λουκία, εχω σχέση με ενα παιδί περιπου 5 μηνες και ειμαστε και οι δυο 17 χρονων. Το αγορι μου εχει βαθιά πίστη στο Θεο κατι που δεν ισχυει τοσο εντονα και για μενα. Τον πρώτο καιρο τις σχεσης μας ειχαμε κανονικα σεξουαλικη ζωη. Το προβλημα τους τελευταιους 2 μηνες ειναι οτι δεν κανουμε σεξ γιατι το αποφευγει συνεχεια λέγοντας μου οτι θελει να κοψει το σεξ μεχρι να παντρευτει γιατι τον απομακρύνει απο το Θεο και δεν τον ικανοποιει οσο τα προκαταρτικα που κανουμε. Δηλαδη δεχεται να κοψουμε το σεξ αλλα οχι τα προκαταρτικα. Αυτο εμενα δεν με πείθει και πολύ γιατι εχει κανει κατα καιρους και αλλα πραγματα που δεν το επετρεπει η θρησκεια μας. Προσπαθησα να το συζητησω μαζι του για να βρεθει καποια λυση και ηταν ανένδοτος. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν του αρεσει το σεξ και θελει μονο πρακαταρτικα, μηπως φταιω εγω και δεν τον ικανοποιώ τοσο πολυ στο σεξ; Σκεφτομαι ακομη και οτι μπορει να με απαταει ενω δεν μου εχει δωσει καμια αφορμη. Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτή η κατασταση; Ευχαριστω για το χρονο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καιτούλα μου, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν του αρέσει το σεξ, είτε μαζί σου είτε γενικότερα, αλλά το ότι προφανώς εξομολογήθηκε στον πνευματικό του ότι το κάνετε κι εκείνος του είπε να το κόψει. Οπότε τώρα το αγόρι σου έχει ενοχές, γι' αυτό δεν θέλει. Βέβαια και τα προκαταρκτικά που κάνετε σεξ είναι και είναι λογικό να σε μπερδεύει η όλη κατάσταση, αφού είναι καθαρή υποκρισία να πιστεύεις ότι το σεξ χωρίς διείσδυση είναι ΟΚ και εκείνο με διείσδυση, αμαρτωλό αν είναι εκτός γάμου.

Αυτές οι αντιλήψεις μπορεί να ήταν δικαιολογημένες παλιότερα όταν δεν υπήρχαν τα μέσα αντισύλληψης, ούτε μέτρα προστασίας ή θεραπείες για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και οι γνώσεις υγιεινής ήταν ελλιπείς.

Σε κάθε περίπτωση, μου φαίνεται ότι η σχέση σας δεν έχει πολύ φωτεινό μέλλον, όχι μόνο επειδή έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις για τη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά κυρίως γιατί γενικότερα ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί ο καθένας σας δεν μπορούν να συμβιβαστούν, χωρίς να υπάρχει μεγάλη δυσφορία από την μια ή την άλλη πλευρά.

Σκέψου τα λοιπόν αυτά και αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις και τι θα κάνεις, καθώς είναι κρίμα να παραμένεις σε μια σχέση που σε καταπιέζει και ταυτόχρονα σου στερεί τις φυσιολογικές χαρές της ζωής, πόσο μάλλον που είσαι μόνο 17 χρόνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ