Προβλημα

02.05.2013
Σπιτι μου δε γινεται γτ ειναι παντα η οικογενεια μου, σε φιλους δε γινεται κ η μονη λυση ειναι καπου εξω. Πως ομως θα γινει το ''μοιραιο'';

Το αγορι μου μενει Παρνασσο κ τωρα που θα ερθει αθηνα να με δει δεν ξερω που να τον παω. Σπιτι μου δε γινεται γτ ειναι παντα η οικογενεια μου, σε φιλους δε γινεται κ η μονη λυση ειναι καπου εξω. Πως ομως θα γινει το ''μοιραιο'' εξω; Θελω να ειμαστε εντελως μονοι :/

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το "έξω" δεν χρειάζεται να είναι σε ανοιχτό χώρο. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα ξενοδοχεία. Τώρα, αν το αγόρι σου δεν μείνει σε ξενοδοχείο (που θα ήταν και το βολικότερο), αλλά σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο όπου δεν υπάρχει η απαραίτητη διακριτικότητα, τότε το καλύτερο είναι να καταφύγετε σε ένα ξενοδοχείο όπου θα πληρώσετε με "ημιδιαμονή", όπως λέγεται συνθηματικά αυτή η χρήση των δωματίων.

Εννοείται ότι θα χρεωθείτε πολύ λιγότερο σε σχέση με το πλήρες 24ωρο σέρβις και θα μπορείτε να μείνετε μακριά από τον κόσμο για κάποιες ώρες. Τώρα, αν δεν έχεις εντοπίσει κάποιο ξενοδοχείο "ΧΧΧ" στην περιοχή σου, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς, αφού σχεδόν όλα τα μικρά ξενοδοχεία δέχονται τέτοιου είδους διακανονισμό αν το ζητήσεις κατά την άφιξη. Απλά λες 'θα θέλαμε ένα δωμάτιο για λίγες ώρες' κι ο ρεσεψιονίστ θα καταλάβει... Το πολύ-πολύ να σας πει ότι είναι πλήρεις οπότε, θα προχωρήσετε στο επόμενο.

Αλλά για να αποφύγεις την αμηχανία της στιγμής, αυτή την έρευνα μπορείς να την κάνεις προκαταβολικά και μέσω ίντερνετ, ώστε να έχεις έτοιμη την επίμαχη λίστα.