Η αδελφή μου αυνανίζεται

27.05.2013
Είναι φυσιολογικό, αλλά η αδελφή μου το κάνει συνέχεια και πάρα πολλές φορές προσπαθεί να το κάνει δημόσια.

Θεία μου έχω πρόβλημα! Είμαι 15 ετών και έχω μια δίδυμη αδερφή που αυνανίζεται. Εντάξει αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά η αδελφή μου το κάνει συνέχεια και πάρα πολλές φορές προσπαθεί να το κάνει δημόσια. Εγώ, το είπα στους γονείς μου μπροστά της και δεν σταματά, απλά βρίσκει δικαιολογίες και είναι αδιάφορη. Επιπλέον, εγώ και η μικρή μου αδελφή της το λέμε συνέχεια και σταματά χωρίς να πει τίποτα, αλλά πάλι συνεχίζει μετά. Κάποτε το πρωί όταν αργώ να ξυπνήσω, την βλέπω κάτω απ' το σκέπασμα του κρεβατιού της (είμαστε στο ίδιο δωμάτιο) και κάνει εκείνο τον ήχο που κάνεις στη σεξουαλική επαφή. Όταν πάω να της πώ γι' αυτό το θέμα, κάνει όπως την υστερική για να μην της μιλήσω. Μας γράφει όλους. Δεν αντέχω να την βλέπω έτσι συνέχεια. Τι να κάνω για να σταματήσει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, δεν μπορείς να την κάνεις να σταματήσει να αυνανίζεται. Άλλωστε ούτε πρέπει, ούτε έχετε αυτό το δικαίωμα, ούτε εσύ, ούτε η άλλη αδελφή σας, ούτε οι γονείς σας. Αν δεν αντέχεις να τη βλέπεις, απλά μην την κοιτάς και απομακρύνσου από τον συγκεκριμένο χώρο.

Ωστόσο, μπορείς να της ζητήσεις να είναι πιο διακριτική και κυρίως να μην κάνει θόρυβο γιατί σε ξυπνάει. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι και γιατί ενοχλείσαι τόσο πολύ. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, αρκεί να σέβεται την ελευθερία και τον προσωπικό χώρο των άλλων.

Άρα λοιπόν, πες ότι δεν έχεις πρόβλημα να αυνανίζεται όσο θέλει, αρκεί να είναι αθόρυβη και να μην το κάνει σε κοινή θέα. Αφού το καταλάβει αυτό, τότε θα πάψει να σου πηγαίνει κόντρα και να προσπαθεί να σε σοκάρει με το καινούργιο της χόμπι.