Μονοπλευρος...οργασμος!

24.05.2013
Υπαρχει περιπτωση μια γυναικα λογω ανατομιας να μπορει να ερθει μονο σε κλειτοριδικο οργασμο και οχι κολπικο;

Θεια Λουκια, σου ειχα ξαναστειλει οποτε αν μπορεις απαντησε μου... Υπαρχει περιπτωση μια γυναικα λογω ανατομιας να μπορει να ερθει μονο σε κλειτοριδικο οργασμο και οχι κολπικο; Με τον φιλο μου ειμαστε μαζι 2μιση χρονια με ενεργη σεξουαλικη ζωη εδω και 1 μιση χρονο περιπου και νιωθω πολυ ανετα καθε φορα και το ευχαριστιεμαι ιδιαιτερα... Το θεμα ειναι οτι μπορω να ερθω μονο σε κλειτοριδικο οργασμο και σε αυτο σιγουρα δεν φταιει η ανατομια του φιλου μου. Τι αλλο μπορει να φταιει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν μου έχεις ξαναστείλει απλώς, έχεις φαγωθεί μ' αυτή την ερώτηση. Όμως έχω ήδη απαντήσει δεκάδες φορές σ' αυτή την απορία και δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένεις να σου πω κάτι διαφορετικό, αφού δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό.

Εν πάση περιπτώσει, όπως λογικά πρέπει να έχεις διαβάσει ήδη, ο γυναικείος οργασμός είναι ένας και το επίκεντρο του δεν είναι η κλειτορίδα, ούτε ο κόλπος
σου, αλλά ο εγκέφαλος σου. Όσο λοιπόν κρατάς τον εγκέφαλο σου απασχολημένο με το ερώτημα από πού έρχεται η όποια ικανοποίηση νιώθεις και λογοκρίνεις τις αισθήσεις σου, στερείς τον εαυτό σου από την ευκαιρία να προσαρμοστεί στην εμπειρία της ερωτικής πράξης και να γευτεί κάποια στιγμή και τον "κολπικό" οργασμό.

Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται πολύ από την εμπειρία και δεν έρχεται αυτόματα, όπως συμβαίνει στους άντρες. Αντίθετα, απαιτεί πολλές επαναλήψεις, αυτοσυγκέντρωση, συντονισμό σώματος και πνεύματος και απουσία κάθε αυτοκριτικής ή κριτικής από τον σύντροφο σου.

Επίσης, έχε υπόψη σου ότι δεν υπάρχει αμιγώς κολπικός οργασμός, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να γίνει διείσδυση χωρίς άμεση ή έμμεση διέγερση της κλειτορίδας. Δηλαδή, σε σωματικό επίπεδο, η κλειτορίδα συμμετέχει πάντα στον οργασμό.

Τώρα, πρακτικά μιλώντας, τίποτα δεν σε εμποδίζει να παίζεις με την κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Είναι μια πρακτική που αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις δεν υποβαθμίζει σε τίποτα την ερωτική εμπειρία, ούτε μειώνει σε κάτι τον σύντροφο σου και τις ικανότητες του στο κρεβάτι.

Ο στόχος του σεξ είναι να το απολαμβάνουμε, ανεξάρτητα από τον τρόπο που συμβαίνει αυτό. Επίσης, μπορείς ν' αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου όπως κάνεις κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αλλά και να δοκιμάσεις διάφορες εναλλακτικές στάσεις καθοδηγώντας το αγόρι σου ως προς την ένταση και τον ρυθμό που σε φτιάχνει καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, κάνε υπομονή, συγκεντρώσου ολοκληρωτικά στις αισθήσεις σου και ξέχνα όλα τα άλλα.