Αρνειται καθε ειδους βοηθεια

12.06.2013
Εχω καταλαβει πως δεν εχει στυση καθολου. Ουτε το πρωι που ξυπναει. Πως να τον κανω να παει στον γιατρο;

Αγαπητη θεια λουκια,θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το αντρα μου, 2 χρονια τωρα δεν κανουμε ερωτα. Ειμαστε βεβαια 25 χρονια παντρεμενοι. Εχουμε περασει διαφορα ευκολα και δυσκολα χρονια.απιστια απο μερους του. Ειμαστε ομως τωρα καλα εκτος απο το οικονομικο που ειναι οχι απλως χαλια, κατι χειροτερο. Ειναι πολυ εργατικος και προσπαθει πολυ να ορθοποδησουμε παλι. Του συμπαραστεκομαι τελεια, του λεω πως ειμαστε ολοι μαζι του -εγω και τα παιδια μας δηλ- και δεν μας νοιαζουν τα λεφτα. Μονο να ειναι καλα αυτος και ολα τα αλλα θα γινουν. Πιστευω πως ολο αυτο φταιει για το ερωτικο κομματι. Του εχω μιλησει και αρνειται πως εχει προβλημα. Εχει περασει πολυς καιρος ομως και εγω ανησυχω. Εκεινος το καταλαβαινει λεει και αυτο τον αγχωνει. Ποσα ομως να αντεξω και γω; Εχω καταλαβει πως δεν εχει στυση καθολου. Ουτε το πρωι που ξυπναει. Πως να τον κανω να παει στον γιατρο; Ειναι φυσιολογικο τοσο καιρο να μην τον νοιαζει; Δεν φοβαται μην τον απατησω; Γιατι αρνειται ενας αντρας 48 ετων να παει στον γιατρο; Εγω εχω μπερδευει. Δεν ξερω τι σταση να κρατησω. Νιωθω απορριψη. Νιωθω πως μαλλον θεωρει πως ειμαι δεδομενη και γι αυτο το αφηνει. Ομως ο καιρος περναει. Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχιζω να παλευω η να τα παρατησω. Πολλες φορες λεω βαρεθηκα. Τη μια πολλες ωρες δουλειας, απουσιας, την αλλη απιστια, τωρα αυτο. Τι αλλο τελικα πρεπει να αντιμετωπισω; Ειμαι ωραια γυναικα και εχω κατακτησεις. Το μυαλο μου ομως ειναι στην οικογενεια μου μονο... Βοηθηστε με σας παρακαλω. Τι να κανω για να τον ταρακουνησω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νένα μου, καταλαβαίνω τη δίκαιη αγανάκτηση σου, δεδομένου ότι στερείσαι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της συζυγικής ζωής και σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίρνεις προσωπικά το όλο ζήτημα. Βλέπεις, το γεγονός ότι ο άντρας σου έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για το σεξ και παρουσιάζει πλήρη απώλεια στύσης, σημαίνει ότι αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ψυχικής ή και σωματικής υγείας.

Σίγουρα, ως ένα βαθμό η κατάσταση του οφείλεται στο άγχος που βιώνει εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, αλλά φαίνεται ότι αυτό το συνεχόμενο στρες τού έχει προκαλέσει κατάθλιψη, η οποία από μόνη της αρκεί για να σβήσει κάθε ερωτική διάθεση. Μάλιστα, αν ο σύζυγός σου χρησιμοποιεί ηρεμιστικά ή αντικαταθλιπτικά προκειμένου να ανταπεξέλθει στις πιέσεις της καθημερινότητας, υπάρχει ένας παραπάνω λόγος γι' αυτό.

Ταυτόχρονα όμως, αυτές οι καταστάσεις εκτός από την ψυχολογία μας επιβαρύνουν και τον οργανισμό μας και δεν αποκλείεται η στυτική δυσλειτουργία του άντρα σου να είναι πρώιμο σύμπτωμα κάποιας πάθησης του καρδιαγγειακού συστήματος, ζαχαρώδους διαβήτη ή κάποιου προβλήματος με τον θυρεοειδή.

Γι' αυτό -και για να προλάβεις τα χειρότερα ενδεχομένως- πιστεύω ότι επείγει να τον προτρέψεις να κάνει άμεσα ένα γενικό έλεγχο της υγείας του υπό την επίβλεψη ενός παθολόγου, ο οποίος θα μπορέσει να εκτιμήσει συνολικά την κατάσταση και να του συστήσει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Εκείνος πιθανόν να φοβάται να παραδεχτεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης, να θέλει να αποφύγει τα έξοδα, ή ακόμα και να φοβάται τους γιατρούς γενικότερα (όπως οι περισσότεροι άντρες), αλλά εσύ, ως σύντροφος του και μητέρα των παιδιών του, οφείλεις να τον θορυβήσεις, κρούοντας του τον κώδωνα του κινδύνου.

Όσο για την προσωπική σου ερωτική ικανοποίηση και μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα νομίζω ότι θα πρέπει να στραφείς στην... αυτοεξυπηρέτηση, κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι η ιδανική λύση, αλλά τουλάχιστον θα δώσει κάποια διέξοδο στην σεξουαλική ένταση που νιώθεις.

Καλή δύναμη και καλά ξεμπερδέματα!