Είμαι σεξομανής;

19.06.2013
Θέλω τουλάχιστον να κάνουμε σεξ μια ή και δύο φορές την ημέρα. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και την βλέπω να φοράει τα μίνι, φούστες, ανοιχτά, μαγιό, να κάνει μπάνιο στο σπίτι κλπ, δεν αντέχω...

Θεία Λουκία καλησπέρα. Αρχικά είμαι άντρας. Διαβάζω καθημερινά την στήλη σου και αποφάσισα να στείλω την δικιά μου... ερώτηση. Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω... Είμαι 27 στα 28 και συζώ με την αρραβωνιαστικιά μου με την οποία είμαστε μαζί 8 (πάμε για 9) χρόνια.
Το θέμα είναι το εξής. Όπως αρκετοί άντρες αλλά και γυναίκες, έχουν κάνει σχέσεις πριν απο την μόνιμη τους αλλά αυτό που συμβαίνει σε μένα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια δεν ξέρω πως να το περιγράψω... Θέλω τουλάχιστον να κάνουμε σεξ μια ή και δύο φορές την ημέρα. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και την βλέπω να φοράει τα μίνι, φούστες, ανοιχτά, μαγιό, να κάνει μπάνιο στο σπίτι κλπ, δεν αντέχω, με πιάνει μια τρέλα και οπουδήποτε και να είμαστε νιώθω την ανάγκη να το κάνουμε! Στο σπίτι θέλω να κυκλοφορούμε συνέχεια γυμνοί (κατά τους καλοκαιρινούς μήνες). Θέλω να την αγγίζω συνέχεια και να το κάνουμε συνέχεια! Βέβαια υπάρχουν φορές που εκείνη δεν θέλει αλλά εγω δεν μπορώ... Χειμώνα το θέλω, αλλά καλοκαίρι το θέλω επί 2!
Δεν μπορώ καν να κοιτάξω άλλη γυναίκα, όλες μου είναι αδιάφορες και ούτε καν πάει το μάτι μου σε καμία απο αυτές παρά μόνο στην αρραβωνιαστικιά μου. Την αγαπάω πάρα πολύ όπως και αυτή εμένα αλλά... Μήπως είμαι σεξομανής; Τι τρέλα είναι αυτή που με διακατέχει; Να πάω να με κοιτάξει κανένας γιατρός; Αλλά δεν ξέρω τι γιατρό να βρω για την περίπτωσή μου! Δεν λεω οτι είναι κάποια "κακιά ασθένεια", αλλά θέλω να μάθω γιατί συμβαίνει αυτό; Εάν μπορούσες να απαντήσεις σε αυτό θεία Λουκία μήπως γνωρίζεις κάτι θα σου ήμουν ευγνώμων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα σου. Απλά διαθέτεις μια ισχυρή και απόλυτα υγιή λίμπιντο και θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που έχεις στο πλευρό σου και το κατάλληλο πρόσωπο για να την ικανοποιείς.

Από τη στιγμή που κι εκείνη απολαμβάνει τα ερωτικά σας παιχνίδια, έστω κι αν δεν είναι με την ίδια συχνότητα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αρκεί να αποδέχεσαι ότι είναι λογικό εκείνη να είναι ανέτοιμη κάποιες φορές να ανταποκριθεί.

Βλέπεις, για να χαρακτηριστεί κάποιος σεξομανής, θα πρέπει η εμμονή του με το σεξ να βάζει σε κίνδυνο τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας του στις διαφορετικές δραστηριότητες της ζωής (π.χ. να επηρεάζει την αποδοτικότητα του στη δουλειά, ή να τον ωθεί σε προβλήματα με τον νόμο). Όμως σύμφωνα με την περιγραφή σου δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Απόλαυσε τη σχέση σου και την ερωτική σας ζωή και σταμάτα να προβληματίζεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Όσο για το ότι το καλοκαίρι έχεις αυξημένες ορμές κι αυτό φυσιολογικό είναι, αφού η αυξημένη ηλιοφάνεια και η ζέστη διεγείρουν το ορμονικό σύστημα και μας κάνουν πιο ορμητικούς γενικότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ