SOS πρωτη φορα!

29.06.2013
Θα προχωρησουμε για πρωτη φορα στο σεξ με διεισδυση. Θελω να μου δωσεις καποια συμβουλη και να μου λυσεις τις αποριες:

Θεια Λουκια μου σε παρακαλω βοηθησε με γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ! Το Σάββατο θα παω στο σπιτι του αγοριου μου και μαλλον θα προχωρησουμε για πρωτη φορα στο σεξ με διεισδυση. Θελω να μου δωσεις καποια συμβουλη που πιστευεις θα μου ειναι χρησιμη και να μου λυσεις τις αποριες:
1) Να χρησιμοποιησουμε λιπαντικο;
2) Ποια σταση πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη;
3) Ειναι καλυτερο να βαζει το πεος του σιγα σιγα μεσα για να δουμε και αν ποναω ή να το κανει με μια αποφασιστικη κινηση;
Θεια μου σε παρακαλω απαντησε μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αναστασία μου, η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην αγχώνεσαι και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Το σεξ με διείσδυση δεν είναι παρά η συνέχεια των προκαταρκτικών. Δεν είναι ούτε η αρχή, ούτε το τέλος του κόσμου, ούτε και πρόκειται ν' αλλάξει τη ζωή σου όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Θα συνεχίσεις να είσαι αυτή που είσαι και να νιώθεις όπως νιώθεις, με τη διαφορά ότι θα έχεις μια εμπειρία περισσότερη από ερωτική άποψη.

Ως προς τις απορίες σου τώρα, νομίζω ότι λίγο λιπαντικό μπορεί να βοηθήσει, ενώ η καλύτερη στάση είναι εκείνη που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ως πρώτη επιλογή βέβαια, καλύτερη είναι η κλασική μ' εκείνον από πάνω (ιδιαίτερα αν έχει κάποια εμπειρία), ενώ ως δεύτερη επιλογή, είναι μ' εσένα από πάνω (αν προτιμάς να έχεις τον έλεγχο της διείσδυσης).

Όσο για τη διείσδυση, το καλύτερο είναι να γίνει με μια ελεγχόμενη (όχι αργή, αλλά ούτε και βιαστική) σταθερή κίνηση, η οποία θα βρει κάποια αντίσταση στην αρχή (θα την νιώθεις σαν πίεση), αλλά μόλις υποχωρήσει ο παρθενικός υμένας θα μπορεί να συνεχιστεί ελεύθερα μέχρι το βάθος του κόλπου. Όλο το μυστικό είναι στη γωνία της διείσδυσης, η οποία στην αρχή, μέχρι την υποχώρηση του υμένα, πρέπει να έχει κατεύθυνση ελαφρά προς τα κάτω αν είναι εκείνος από πάνω, ή προς τα πίσω, αν είσαι εσύ από πάνω.

Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε το άρθρο του WomenOnly, "Πρωτάρα στο σεξ: μύθοι και αλήθειες" και μαζί τα λινκ των υπόλοιπων άρθρων στα οποία παραπέμπει.
Σου εύχομαι καλή ανάγνωση και κάθε επιτυχία!