Παρθενικος υμενας

04.07.2013
Oταν ολοκληρωσα δεν εβγαλα αιμα. Το αγορι μου επιμενει οτι εσπασε απο ταμπον...

Πριν ολοκληρωσω ειχα χρησιμοποιησει 2-3 φορες ταμπον (το μικρο μεγεθος). Ομως οταν ολοκληρωσα δεν εβγαλα αιμα. Το αγορι μου επιμενει οτι εσπασε απο ταμπον ενω εγω του εξηγω οτι συμβαινει η κοπελα να μην βγαζει αιμα. Σωστα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ειρήνη μου και οι δυο σας μπορεί να έχετε δίκιο. Βλέπεις ο παρθενικός υμένας μπορεί όντως να υποχωρήσει με τη χρήση ταμπόν (ιδιαίτερα αν είχες νιώσει κάποιο τσούξιμο ή ενόχληση όταν το πρωτοδοκίμασες), αλλά μπορεί και να είναι ιδιαίτερα ελαστικός, ή να μην υπάρχει και καθόλου σε κάποιες κοπέλες (οπότε στην πρώτη σεξουαλική επαφή δεν βλέπεις αίμα).

Όμως και στις δύο περιπτώσεις, μιλάμε για μια τεχνική λεπτομέρεια και όχι για θέμα ουσίας. Η πρώτη σου φορά είναι πρώτη σου φορά, είτε δεις αίμα, είτε όχι, είτε έχεις παρθενικό υμένα, είτε όχι.

Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνείτε λοιπόν. Εκείνος, είναι και θα είναι ο πρώτος σου κι αυτό δεν αλλάζει, ό,τι κι απ' τα δύο αν ισχύει στην περίπτωση σου. Αυτή ήταν η δική σου, ιδιαίτερη πρώτη φορά κι έτσι αξίζει να την τιμάτε και να τη θυμάστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ