Σεξ: πόσο είναι αρκετό;

17.07.2013
Είναι κακό να μην έχω όρεξη καμιά φορά με το αγόρι μου να κάνουμε σεξ; Προτιμώ μία δύο φορές τη μέρα που θα το ευχαριστηθώ, παρά το περισσότερο.

Καλησπέρα θεία Λουκία. Είναι κακό να μην έχω όρεξη καμιά φορά με το αγόρι μου να κάνουμε σεξ; Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί και είναι ο πρώτος μου. Το αγόρι μου έχει υπερβολική διάθεση για σεξ συνέχεια και καμιά φορά δεν θέλω, βαριέμαι σκέφτομαι ότι μπορεί να ιδρώσω και τέτοια. Προτιμώ μία δύο φορές τη μέρα που θα το ευχαριστηθώ, παρά το περισσότερο. Σημαίνει μήπως ότι δεν τον αγαπώ και ότι δεν με διεγείρει αρκετά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, φυσικά και δεν έχεις υποχρέωση να κάνεις σεξ όλη την ώρα. Ακόμη κι αν δεν το κάνετε καθόλου για κάποιες μέρες ούτε αυτό σημαίνει ότι δεν τον θέλεις αρκετά.

Εφόσον γενικότερα τον ποθείς και σ' αρέσει να κάνεις έρωτα μαζί του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, αν φτάσεις στο σημείο να το κάνεις μαζί του μόνο και μόνο για να μην γκρινιάζει θ' αρχίσεις να καταπιέζεσαι και τότε σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Φρόντισε λοιπόν να ξεχάσεις τις ενοχές σου και του δώσεις να καταλάβει -με τρυφερότητα- ότι ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς και δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό του, αν θέλει η σχέση σας να μακροημερεύσει.