Αυνανισμος

10.09.2013
Ειναι καλο ο ανδρας να εχει κοπελα και να αυνανιζεται; Δειχνει ετσι σεβασμο στην κοπελα;

Θεια λουκια καλησπερα. Εχω μια απορια και θελω αν μπορειτε να μου απαντησετε. Ειναι καλο ο ανδρας να εχει κοπελα και να αυνανιζεται; Δειχνει ετσι σεβασμο στην κοπελα; Ειναι σωστο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίτσα μου, δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνδέεται ο αυνανισμός με τον σεβασμό προς το έτερον ήμισυ, ούτε και μπορώ να κρίνω αν είναι καλό ή κακό, αφού πολλά εξαρτώνται από την ερωτική ζωή του ζευγαριού, αν υπάρχει βέβαια.

Αν το ζευγάρι δεν έχει έντονη ερωτική ζωή, είναι εντελώς λογικό ο άντρας (αλλά και η γυναίκα) να έχουν ανάγκη να εκτονώσουν την σεξουαλική τους ένταση με αυνανισμό. Οπότε μάλλον καλό το λες, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να στραφούν στην απιστία.

Αν πάλι το ζευγάρι έχει ικανοποιητική ερωτική ζωή, τότε ο αυνανισμός δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα. Αλλά και πάλι, αν κάποιος από τους δύο παρότι είναι σε σχέση νιώσει την ανάγκη για μια "γρήγορη" σεξουαλική εκτόνωση κατ' ιδίαν, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αρκεί να μην είναι αυτός ο αποκλειστικός τρόπος ερωτικής ικανοποίησης του. Γιατί βέβαια, αν κάποιος προτιμά τον αυνανισμό από το συντροφικό σεξ, τότε δεν είναι θέμα σεβασμού προς την κοπέλα του, αλλά κάποιου προβλήματος που υπάρχει στην ερωτική επικοινωνία μεταξύ τους.