Δεν με αφήνει να ακουμπησω το πεος του

20.09.2013
Εδώ και ένα χρόνο βγαίνουμε ανά διαστήματα. Όλο αυτόν τον χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα παραπάνω εκτός από φιλιά και κάποια προκαταρκτικά. Για την ακρίβεια δεν με αφήνει να τον ακουμπήσω καθόλου στην ευαισθητη του περιοχή.

Γεια σου θεία Λουκία. Είμαι 18 ετών και το αγόρι που με ενδιαφέρει είναι 21. Εδώ και ένα χρόνο βγαίνουμε και ανά διαστήματα μου ζητά να σταματήσουμε να βλεπόμαστε (χωρίς να έχει συμβεί κάτι που να τον έχει ενοχλήσει) και μετά απο λίγες μέρες με προσεγγίζει και μου ζητα να είμαστε μαζί. Όλο αυτόν τον χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα παραπάνω εκτός από φιλιά και κάποια προκαταρκτικά. Για την ακρίβεια δεν με αφήνει να τον ακουμπήσω καθόλου στην ευαισθητη του περιοχή. Τι συμβαίνει; Ποιο μπορεί να είναι το προβλημα του; Οι φίλες μου λένε πως ίσως να έχει πρόβλημα με το μέγεθος του. Από ό,τι ξέρω και με τις προηγούμενες κοπέλες του το ίδιο συνέβαινε... Σε παρακαλώ βοήθησε με. Τι να κάνω για να νιώσει πιο άνετα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσια μου, όπως καταλαβαίνεις το θέμα δεν είναι τόσο απλό και δεν εξαρτάται από σένα. Προφανώς εκείνος σε θέλει αλλά εξίσου προφανώς έχει κάποια κολλήματα σε σχέση με τη σεξουαλική πράξη. Μπορεί όντως να νομίζει ότι έχει θέμα με το μέγεθος ή το σχήμα του πέους του, να φοβάται ότι θα τελειώσει αμέσως μόλις τον αγγίξεις, να έχει κάποιο ψυχολογικό ή ηθικό πρόβλημα με το σεξ γενικότερα, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλη καραμπόλα συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του.

Ό,τι κι αν είναι δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν τον ρωτήσεις ευθέως, με την απαραίτητη λεπτότητα εννοείται. Ας πούμε μπορείς να του πεις: "Κοίτα, μ' αρέσεις και θα ήθελα να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα, αλλά βλέπω ότι εσύ δεν θέλεις, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει και δεν οδηγούμαστε πουθενά έτσι".

Αν εκείνος αισθάνεται αρκετή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου, τότε μπορεί να σου ομολογήσει την αλήθεια –ή τουλάχιστον ένα μέρος της- κι αυτό θα σου δώσει την αφορμή να τον ρωτήσεις για τις προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες του, αλλά και για το τι έχει στο μυαλό του για τους δυο σας συγκεκριμένα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο φοβισμένος που να μην σε φωτίσει καθόλου με τις απαντήσεις του –κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίσει για το αν αξίζει δώσεις συνέχεια σ' αυτή την υπόθεση. Όμως, αν νιώσει αρκετά ασφαλής, ότι δηλαδή δεν θα τον κοροϊδέψεις για τους προβληματισμούς του, τότε μπορεί να καταφέρεις ν' ανοίξεις το στρείδι και να γευτείς τον καρπό.

Οπωσδήποτε όμως δεν έχει νόημα να τρενάρεις περισσότερο αυτό το μυστήριο. Αν μετά από ένα χρόνο που τραβιόσαστε μεταξύ σας, εκείνος δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί αρκετά για να κάνει το επόμενο βήμα στον σεξουαλικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα αρνείται να κουβεντιάσει το θέμα, τότε η υπόθεση είναι καμένο χαρτί και δεν χρειάζεται να κρατάς στα χέρια σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ