Eιμαι ερωτευμενη

30.09.2013
Μ ζητησε να του ανεβασω ενα βιντεακι στο οποιο αυτοικανοποιουμε. Δεν ξερω τι να κανω!

Θεια Λουκια ειμαι ερωτευμενη μ τν Αλεξανδρο τον ''ωραιο'' του σχολειου. Τον βλεπω στν υπνο μ συνεχεια. Το πρωι που ξυπναω ειμαι υγρη παντα! Δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου. Προσπαθησα ν επικοινωνησω μαζι του μεσω του Twitter. Αυτος μ ζητησε να του ανεβασω ενα βιντεακι στο οποιο αυτοικανοποιουμε. Δεν ξερω τι να κανω! Ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του. Θεια Λουκια σας παρακαλω βοηθηστε με.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Για σύνελθε λίγο κοριτσάκι μου! Δεν μπορεί να είσαι τόσο ανόητη που έστω να σκέφτεσαι να ανεβάσεις στο Twitter ένα τέτοιο βίντεο. Αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου και το σκεφτείς πιο ψύχραιμα θα καταλάβεις ότι αυτό που σου ζήτησε είναι τουλάχιστον προσβλητικό -για να μην πω εξευτελιστικό- και καλά θα κάνεις όχι μόνο να τον ξε-ερωτευτείς, αλλά και να του κόψεις μέχρι και την καλημέρα.

Σιγά μην σκάψεις τον λάκκο σου μόνη σου και γίνεις ρεζίλι σε όλο το σχολείο και δεν ξέρω και σε ποιους άλλους. Γιατί να είσαι σίγουρη ότι ένας τόσο αλαζόνας και ξεδιάντροπος τύπος δεν θα κρατήσει για τον εαυτό του ένα τόσο ζουμερό ντοκουμέντο, αλλά θα το μοιραστεί με όσους ξέρει και δεν ξέρει.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, στην ηλικία που είσαι και με τις ορμόνες σου να κάνουν πάρτυ, ούτως ή άλλως θα ξυπνούσες υγρή, μην το κάνουμε και θέμα και θεοποιούμε καραγκιόζηδες. Ας είναι ο ωραίος του σχολείου, αν είναι εξίσου τενεκές, μακριά από εμάς κι όπου θέλει ας πάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ