Ελεος

27.09.2013
Θελω να σε ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο να μην ανοιγει εντελως το πεος σε στυση δεδομενου οτι ειμαι παρθενος.

Θεια Λουκια, ειμαι 15 και στα τελευταια ραντεβου με την κοπελα μου φανηκε επιτελους το πραγμα να προχωραει. Μαλλον θα προχωρησουμε στο σταδιο του σεξ αλλα θελω να σε ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο να μην ανοιγει εντελως το πεος σε στυση δεδομενου οτι ειμαι παρθενος. Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να μου δωσεις καποια συμβουλη για την ικανοποιησω στο επακρο! Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, το ότι το κεφάλι του πέους σου δεν αποκαλύπτεται τελείως σημαίνει ότι έχεις κάποια μορφή φίμωσης -ελαφρύτερη ή σοβαρότερη- και μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη διείσδυση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν ουρολόγο, γιατί μπορεί να χρειάζεσαι περιτομή. Δεν είναι κάτι σοβαρό για να σε αγχώσει, αλλά σίγουρα θα πρέπει να το λύσεις.

Τώρα, για να ικανοποιήσεις την κοπέλα σου στο έπακρο είναι δύσκολο να σε συμβουλέψω μέσα από αυτή τη στήλη. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως, είναι να ακολουθείς το ένστικτο σου και να παρακολουθείς τις αντιδράσεις της, για να καταλαβαίνεις τι της αρέσει και τι όχι, ώστε να προσαρμόζεσαι αναλόγως.

Εννοείται βέβαια, ότι αν έχεις αμφιβολία, μπορείς και να τη ρωτήσεις αν της αρέσει ότι κάνεις, αλλά και να της ζητήσεις να σου δείξει με λόγια ή με κινήσεις. Βλέπεις και στον έρωτα, ρωτώντας πας στην Πόλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ