Αυνανιζομαι

04.10.2013
Με ρωταγε διαφορα ωσπου φτασαμε στο σημειο για τον αυνανισμο και οταν τις ειπα πως το κανω που και που φρικαρε.

Γεια σου θεια λουκια με λενε Γιωργο και ειμαι 17χρονων. Πριν λιγες ημερες η μανα μου αρχιζε και μου μιλαγε για το σεξ με ρωταγε διαφορα ωσπου φτασαμε στο σημειο για τον αυνανισμο και οταν τις ειπα πως το κανω που και που φρικαρε. Να σου πω την αληθεια μ αρεσει αυτο και αυνανιζομαι σχεδον καθε μερα και υπαρχουν φορες που εκσπερματωνω χωρις λογο. Τελοσπαντων μετα απο 2 μερες οταν γυρνουσα απο το σχολειο την ειδα στον υπολογιστη μου και να ειναι σε σελιδες πορνο (που εβλεπα). Αρχιζε να μου λεει πως να κοψω τις βλακειες και τετοια και τωρα με παρακολουθει να το πω δεν ξερω. Τι να κανω; Τι να της πω; Βοηθεια οσο πιο γρηγορα γινεται.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, πρώτα απ' όλα να σου πω ότι δεν κάνεις τίποτα τρομερό, παρά αυτό που κάνουν όλα τα αγόρια της ηλικίας σου, ακριβώς με την ίδια συχνότητα (ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται ούτε στους φίλους τους). Με άλλα λόγια, το να αυνανίζεσαι με πορνό ή χωρίς είναι απολύτως φυσιολογικό, θεμιτό και δεν έχει τίποτα το μεμπτό από καμιά άποψη (ψυχολογική, ιατρική, ή ηθική).

Από εκεί και πέρα, εφόσον η συζήτηση σου με τη μητέρα σου ξεπέρασε το ενημερωτικό επίπεδο -για τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες και την αντισύλληψη- και έγινε τόσο προσωπική, θα πρέπει να της βάλεις ένα όριο εσύ ο ίδιος, χωρίς πολλά λόγια. Αρκεί δηλαδή να βάλεις έναν κωδικό στο κομπιούτερ σου και να τελειώνει η υπόθεση.

Από αυτά που μου λες είναι η σαφές ότι η μητέρα σου, ακόμη κι αν δείχνει άνετη, δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα με την απαραίτητη ψυχραιμία. Πιθανότατα ανησυχεί μήπως "κολλήσεις" με τον αυνανισμό και μείνεις πίσω στα διαβάσματα σου ή στην προσωπική σου ζωή. Επίσης, είναι πιθανό να φοβάται ότι η πορνογραφία θα σου δημιουργήσει μια μονοδιάστατη αντίληψη για το σεξ, σαν μια αποκλειστικά σωματική εμπειρία αποκομμένη από την συναισθηματική της διάσταση η οποία πολλαπλασιάζει την αξία του.

Όμως, ελπίζω ότι τα καταλαβαίνεις και μόνος σου όλα αυτά και ότι είσαι σε θέση να βρεις τις σωστές ισορροπίες στη ζωή σου, ώστε να μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα σε όλα τα επίπεδα χωρίς να επιβαρύνει το ένα το άλλο.