Και οι άντρες με μικρό πέος;

08.10.2013
Το ερώτημά μου είναι αν μου τύχει πάλι μικρό πέος πως να αντιδράσω; Πως είναι οι επιδόσεις των ανδρων με μικρό πέος;

Θεία Λουκία έχω ήδη μια όχι καλή εμπειρία από άντρα με μικρό πέος. Όταν μιλάω για εμπειρία, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η πράξη δεν έγινε γιατί παρόλη τη φούντωσή του δεν μπόρεσε να έρθει σε διέγερση και όταν ξεγυμνώθηκε για να τον "βοηθήσω" βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα αρκετά μικρό πέος. Ενιωσα μια ντροπή και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Αυτός δεν παρεξηγήθηκε (έτσι τουλάχιστον έδειξε) γιατί δεν του έδειξα και ευθέως ότι ένιωσα άβολα. Το ερώτημά μου είναι αν μου τύχει πάλι μικρό πέος πως να αντιδράσω; Πως είναι οι επιδόσεις των ανδρων με μικρό πέος; Επίσης αν βρεθεί άνθρωπος με μικρό πέος και έχει κόμπλεξ με αυτό πως τον κάνω να το ξεπεράσει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ντίνα μου, είναι λάθος να κρίνεις τα ανατομικά προσόντα ενός άντρα όταν το πέος του είναι σε χαλάρωση, καθώς το μέγεθος ενός φαινομενικά μικρού πέους μπορεί να αυξηθεί θεαματικά όταν ερεθιστεί -κάτι που δεν συμβαίνει συνήθως με τα μεγαλύτερα πέη.

Μάλιστα, για να αποκτήσεις εμπεριστατωμένη άποψη, εκτός του ότι θα πρέπει να τον δεις σε πλήρη στύση, θα πρέπει να δοκιμάσεις και την αίσθηση που σου αφήνει κατά τη σεξουαλική πράξη, γιατί πολλές φορές το μικρό πέος μπορεί να αποδειχθεί και θαυματουργό ως προς την ικανοποίηση σου.

Θα σου έλεγα λοιπόν κάθε φορά που βρίσκεται σε μια καινούργια κατάσταση να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με το... υλικό που έχεις στα χέρια σου, χωρίς να προκαταλαμβάνεσαι αρνητικά.

Θα σου έλεγα επίσης, όταν έχεις καλή επικοινωνία με έναν άντρα, να δίνεις ένα περιθώριο χρόνου προτού κρίνεις την απόδοση του στο κρεβάτι, αφού ο ερωτισμός είναι κατά κύριο λόγο μια εγκεφαλική διαδικασία και δεν μπορεί να αξιολογηθεί με τη μεζούρα στο χέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ