Εθισμος στο σεξ

15.10.2013
Απο τον 2ο μηνα και μετα ξεκινησαμε την ερωτικη μας ζωη και απο τοτε εχω εθιστει υπερβολικα. Το σκεφτομαι συνεχεια και θελω καθε μερα, ολη την ωρα...

Γεια σου θεια Λουκια, ειμαι 16 χρονων, ειμαι με το αγορι μου 8 μηνες και ειναι πρωτος που εχω ολοκληρωμενη σχεση. Απο τον 2ο μηνα και μετα ξεκινησαμε την ερωτικη μας ζωη και απο τοτε εχω εθιστει υπερβολικα. Το σκεφτομαι συνεχεια και θελω καθε μερα, ολη την ωρα να βρισκομαι ερωτικα μαζι του. Οι φιλες μου δεν το εχουν αυτο και δεν ξερω τι να κανω και ποιον να συμβουλευτω. Σε παρακαλω απαντησε μου γιατι εχω μεγαλο προβλημα. Δεν θελω να με περασει και για λυσσαρα. Νιωθω περιεργα και θελω τα φωτα σου. Ευχαριστω πολυ. Σε φιλω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να απολαμβάνεις την σεξουαλικότητα σου, η οποία είναι απόλυτα υγιής.

Το γεγονός ότι οι φίλες σου δεν νιώθουν το ίδιο οφείλεται στο ότι δεν έχουν εξίσου αυξημένη λίμπιντο (επιθυμία για σεξ) ή στο ότι έχουν διάφορα ταμπού που δεν τους επιτρέπουν να αναγνωρίσουν στον εαυτό τους αυτή την ανάγκη. Αυτό όμως είναι ένα πρόβλημα που αφορά τις ίδιες κι όχι εσένα.

Επίσης, αν ο φίλος σου είναι τόσο κομπλεξικός που αντί να ευχαριστεί την τύχη του, στραφεί εναντίον σου και σε κατηγορήσει για τον ερωτισμό σου, τότε καλά θα κάνεις να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι και να τον στείλεις στο καλό. Γιατί όσο είναι φυσιολογικό για ένα αγόρι αυτής της ηλικίας να έχει συνεχώς το μυαλό του στο σεξ, άλλο τόσο είναι και για ένα κορίτσι κι όποιος προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο είναι απλά σεξιστής (έχει άλλα ηθικά μέτρα και σταθμά για τους άντρες και τις γυναίκες) κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι καλός σύμβουλος.

Από εκεί και πέρα, απλά φρόντισε να μην αμελείς τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σου (διαβάσματα, χόμπι, παρέες) και να προσέχεις στο εξής πόσες και ποιες λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής μοιράζεσαι με τις φίλες σου γιατί δεν χρειάζεται να τα ξέρουν κι όοολα.