Τι πρέπει να κάνουμε;

21.10.2013
Εχουμε προσπαθήσει πάνω από 20 φορές κ δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε... Ταλαιπωρούμαστε κ οι δύο.

Θεία μου έχουμε προσπαθήσει πάνω από 20 φορές κ δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε... Πάντα νιώθουμε κάτι σαν να σκίζεται κ πονάω πολύ. Το δάχτυλο του όμως μπαίνει τελείως μέσα -προφανώς έχει σπάσει ο παρθενικός υμένας ε;- Τι να κάνουμε; Πότε θα ολοκληρώσουμε επιτέλους; Ταλαιπωρούμαστε κ οι δύο. Σε παρακαλώ απάντησε μου ντρέπομαι να ρωτήσω οποιονδήποτε άλλο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου. Μου φαίνεται όμως ότι προσπαθείτε με τον λάθος τρόπο, δηλαδή σιγά-σιγά μην πάει και πονέσεις, κ.λπ. Έτσι όμως δεν θα γίνει δουλειά, γιατί αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, ο παρθενικός σου υμένας δεν έχει υποστεί ρήξη, εξ ου και νιώθεις "σαν κάτι να σκίζεται".
Το μόνο που σας μένει λοιπόν είναι να πάρετε απόφαση (εσύ κυρίως) ότι θα πονέσεις λιγότερο ή περισσότερο. Άλλωστε μάλλον μιλάμε για τσούξιμο κι όχι για πόνο, το οποίο δεν κρατάει και πολύ, παρά μερικά δευτερόλεπτα.
Αρκεί μια συνεχής και σταθερή ώθηση προς τα μέσα και κλίση ελαφρώς προς τα πάνω με το πέος του αγοριού σου, για να γίνει το... θαύμα. Στην αρχή θα νιώθετε σαν κάτι ν' αντιστέκεται, αλλά ξαφνικά θα νιώσετε σαν κάτι σκίζεται τελείως ή να υποχωρεί απότομα και μετά το πέος του θα μπορεί να εισχωρήσει και να κινηθεί ελεύθερα μέσα στον κόλπο σου.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι αποφασισμένη και να παραμένεις απόλυτα χαλαρή και ήρεμη, αναπνέοντας αργά με βαθιές εισπνοές-εκπνοές από την κοιλιά, χωρίς να σφίγγεσαι καθόλου, ενώ (εννοείται) ότι θα έχεις τα πόδια σου όσο πιο ανοιχτά μπορείς και λυγισμένα. Επίσης, εκτός από τα προκαταρκτικά που οπωσδήποτε θα πρέπει να έχουν προηγηθεί για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο-εικοσάλεπτο, θα βοηθήσει η χρήση ενός ειδικού λιπαντικού σε αφθονία (θα το βρεις στα μεγάλα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ δίπλα στα προφυλακτικά), το να έχεις πάρει ένα ελαφρύ παυσίπονο (τύπου παρακεταμόλη) μισή με μία ώρα νωρίτερα, όπως κι ένα-δυο ποτηράκια κρασί, τα οποία θα σε χαλαρώσουν αρκετά για να μην φοβάσαι τόσο, όσο υποψιάζομαι.
Τέλος, να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να δεις αίμα, το οποίο μπορεί να κρατήσει και 2-3 μέρες στη συνέχεια, αλλά θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό. Αν πάλι δεν δεις αίμα κι αυτό φυσιολογικό είναι και δεν χρειάζεται να σε προβληματίσει.
Συνολικά, είναι μια μάλλον άχαρη και όχι ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία, αλλά θα σου ανοίξει κυριολεκτικά τον δρόμο για να αποκτήσεις πολύ πιο ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες στο μέλλον. Άλλωστε, σίγουρα δεν θα είσαι η πρώτη, ούτε και θα είσαι η τελευταία που θα την περάσεις. Ας πάει το παλιάμπελο λοιπόν. Όπως όλες, έτσι κι εσύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ