Να το χρησιμοποιήσουμε;

24.10.2013
Σκεφτήκαμε να πάρουμε λιπαντικο όμως ντρεπόμαστε και οι δύο να αγοράσουμε κάτι τέτοιο. Εκείνος σκέφτηκε να χρησιμοποιήσουμε baby oil.

Θεία μου προσπαθούμε με τον φιλο μου να ολοκληρώσουμε αλλά δεν μπορούμε. Σκεφτήκαμε να πάρουμε λιπαντικο όμως ντρεπόμαστε και οι δύο να αγοράσουμε κάτι τέτοιο. Εκείνος σκέφτηκε να χρησιμοποιήσουμε baby oil. Να το χρησιμοποιήσουμε ή δεν κάνει να μπει στον κόλπο μου κ πάθω καμιά μόλυνση; Χρειάζομαι μια απάντηση μέχρι την Πέμπτη που θα ξαναβρεθώ με το αγόρι μου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το baby oil είναι πολύ καλό για διάφορες δουλειές (ενυδάτωση σώματος, αισθησιακό μασάζ κ.λπ.) αλλά δεν είναι καθόλου καλή ιδέα για κολπική χρήση, γιατί αλλάζει τη χημική ισορροπία του κόλπου σου και όντως μπορεί καλλιεργήσει το έδαφος για γυναικολογικές μολύνσεις. Εκτός αυτού το λάδι που είναι η βάση του baby oil είναι εχθρός των προφυλακτικών, καθώς τα κάνει να τρυπάνε και έτσι αποκτάς ακόμα ένα πρόβλημα.

Τα ειδικά λιπαντικά που κυκλοφορούν είναι ιδανικά γι' αυτό τον σκοπό και μπορείτε πολύ εύκολα να τα προμηθευτείτε απ' οποιοδήποτε μεγάλο σούπερ μάρκετ, μαζί με άλλα προϊόντα που παίρνετε τακτικά χωρίς να χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις στο ταμείο (όπου ούτως ή άλλως κανείς δεν θ' ασχοληθεί και μόνο στο μυαλό σας είναι).

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασπράδι ενός φρέσκου αυγού (αραιωμένο με ελάχιστο νερό και χτυπημένο ελαφρά) το οποίο μοιάζει πολύ στη σύσταση των φυσιολογικών κολπικών υγρών, δεν επηρεάζει τα προφυλακτικά και διευκολύνει μια χαρά τη διείσδυση. Εννοείται βέβαια ότι θα πλυθείτε μετά, για να μην κολλάτε -κάτι που ισχύει γενικότερα ως προς το σεξ.