Πρόβλημα: είναι παρθένος!

26.10.2013
Θα πρέπει να του δίνω "οδηγίες" ή θα παρεξηγηθεί;

Θεια Λουκία, είμαι 19 χρονων και εχω σχεση με ενα συνομηλικο αγόρι. Εγώ έχω κάνει σεξ απο τα 17, όμως εκείνος μου ανακοίνωσε ότι είναι παρθένος; Δεν είναι περίεργο; Εγω όταν μου το ανακοίνωσε παραξενευτικα πολυ, αλλά προσπαθησα να μην αντιδρασω για να μην παραξενευτεί. Τωρα που θέλει να κανουμε σεξ πρέπει εγώ να κάνω κάτι συγκεκριμένο; Εγώ θυμάμαι την πρώτη φορα που εκανα σεξ ότι το αγόρι μου ήταν αρκετά εμπειρο και δε χρειαστηκε να κανω πολλα πράγματα. Με καθοδηγούσε μεν αλλα χωρίς να μου δινει εντολες. Εγω θα πρέπει να του δίνω "οδηγίες" ή θα παρεξηγηθεί; Θεία Λουκία σε παρακαλώ απάντησέ μου γιατί εγω έχω πιο πολύ αγχος από αυτόν!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίνα μου, δεν το βρίσκω και τόσο περίεργο κάποιο αγόρι να μην έχει κάνει σεξ μέχρι τα 19 του. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές κοπέλες άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν είναι αργά.

Τώρα, για το πώς να φερθείς, δεν χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία. Μόνο μια κάποια λεπτότητα και καλή διάθεση για να περάσετε και οι δύο καλά.

Προφανώς και δεν πρέπει να τους δίνεις προφορικές "εντολές", του τύπου 'λίγο πιο δεξιά, πάρ'το όλο αριστερά' και άλλα τέτοια σαν ήσουν... παρκαδόρος. Αντίθετα, καλύτερα να του δείχνεις τι θέλεις τοποθετώντας τα χέρια του ανάλογα και παίρνοντας η ίδια την πρωτοβουλία όπου χρειάζεται, χωρίς να ξεχνάς να τον επιβραβεύεις με χαμόγελα και επιφωνήματα ευχαρίστησης όταν βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Σου εύχομαι καλή διασκέδαση και... καλορίζικος!