Σεξουαλικα ωριμη

09.11.2013
Τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει να μου αρεσει πιο πολυ και να το ευχαριστιεμαι αρκετα και να εχω ορεξη πολυ συχνα...

Θεια Λουκια καλημερα! Ειμαι 19 χρονων και ξεκινησα την σεξουαλικη μου ζωη στα 17. Απο τοτε μεχρι τωρα εχω παει με 3 αντρες που και οι 3 ηταν σχεσεις (οχι ξεπετες). Με τον εναν, τον τελευταιο, ειμαστε εδω και 4 μηνες μαζι. Ολα αυτα στα λεω γιατι πιο παλια μου αρεσε το σεξ αλλα υπηρχαν και στιγμες που δν ειχα ορεξη κ δεν ηθελα ή στιγμες που ενω το εκανα δεν μου αρεσε. Τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει να μου αρεσει πιο πολυ και να το ευχαριστιεμαι αρκετα και να εχω ορεξη πολυ συχνα οταν ειμαι με το αγορι μου και να παιρνω πρωτοβουλιες που ποτε δν το ειχα κανει. Αυτο πιστευεις οτι συμβαινει επειδη ειμαι πλεον σεξουαλικη έμπειρη και μπορω να το ευχαριστιεμαι πιο πολυ;
Γιατι ειμαι σιγουρη οτι δν εχει να κανει μονο με τις επιδοσεις του αγοριου μου γιατι απο τοτε που τα φτιαξαμε μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει τιποτα και επισης οι προηγουμενοι ηταν εξισου καλοι σε αυτον το τομεα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παναγιώτα μου, σίγουρα η πρακτική εμπειρία βοηθάει στην απόλαυση του σεξ -αφού έτσι απελευθερώνεσαι και γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου και τι σ' ευχαριστεί- αλλά αυτό που βοηθάει ακόμα περισσότερο είναι η καλή ερωτική επικοινωνία με τον σύντροφο σου.

Με άλλα λόγια, η αυξημένη επιθυμία και ικανοποίηση που παίρνεις από το σεξ τώρα είναι πιθανότερο να οφείλεται στη στενή ψυχική επαφή έχετε και στην εμπιστοσύνη που σου εμπνέει εκείνος, παρά στην πρακτική εμπειρία κάποιου από τους δυο σας στο ίδιο το κρεβάτι.

Όμως, είναι περιττό να προβληματίζεσαι. Απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε το!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ