Μπέρδεμα

11.11.2013
Μου προτείνει να δοκιμάσουμε τον ομαδικό έρωτα ακόμα και με άνδρα ως τρίτο πρόσωπο...

Θεία, το αγόρι μου (5 χρόνια σχέση) μου προτείνει να δοκιμάσουμε τον ομαδικό έρωτα ακόμα και με άνδρα ως τρίτο πρόσωπο. Από την μια με ανάβει η ιδέα από την άλλη φοβάμαι ότι μόλις καταλαγιάσει το πάθος θα βρεθούμε σε πλήρες συναισθηματικό κενό που θα μας πληγώσει πολύ. Η σχέση είναι -για μένα- πάρα πολύ καλή. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αλίκη μου, εφόσον είσαι σε μια σοβαρή σχέση, όπως καταλαβαίνω ότι ισχύει για σένα, καλύτερα να μην προχωρήσεις στην υλοποίηση μιας τέτοιας φαντασίωσης. Μπορεί να ακούγεται δελεαστικό σε πρώτη ανάγνωση, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο πως θα περιπλέξει και θα οδηγήσει τη σχέση σας σε αδιέξοδο.

Οι σχέσεις είναι αρκετά περίπλοκες ήδη ανάμεσα σε δύο άτομα, πόσο μάλλον όταν εμπλακεί και τρίτος, όσο ανάλαφρα κι αν γίνεται κάτι τέτοιο.

Συνεπώς πιστεύω ότι θα πρέπει να αρνηθείς. Ακόμα κι αν τελικά φτάσετε σε ρήξη με το αγόρι σου μ' αυτή την αφορμή, θα έχεις κρατήσει την αξιοπρέπεια σου απέναντι του, γιατί μέσα σου θα ξέρεις ότι απλά δεν ήταν γραφτό να παραμείνετε μαζί ευτυχισμένοι, με τους όρους που θεωρείς απαραίτητους για τον εαυτό σου.

Αν εκείνος βάζει μια σεξουαλική τρέλα πιο ψηλά από αυτό που μοιράζεστε ήδη μεταξύ σας, τότε δεν έχει και νόημα να του κάνεις το χατήρι.