Θέλω γνώμη: να το κάνω ή όχι ακόμα;

28.01.2014
Ηθελα και τη γνώμη από τις κολλητές μου (οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει καθόλου!) και άρχισαν να λένε διάφορα του στιλ: είμαστε μικρές και θα το μετανιώσεις...

Θεία Λουκία θέλω τη γνώμη σου πάνω σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για έμενα γιατί βλέπω ότι βοηθάς πάρα πολλά κορίτσια και μου έχουν χρησιμεύσει πολλές από τις συμβουλές σου. Είμαι 15 χρόνων και το αγόρι μου είναι στα 16 και τα έχουμε περίπου 4 μήνες αλλά τον ξέρω από πιο παλιά. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και έχουμε προχωρήσει σε πάρα πολύ κάλο επίπεδο τα προκαταρκτικα με αποτέλεσμα να θέλουμε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της σχέσης μας! Όπως και εκείνος το θέλω και εγώ αυτό γιατί τον εμπιστεύομαι και γενικά ποτέ δε με πίεσε για αυτό το θέμα και πάντα λέει όταν νιώσω εγώ έτοιμη να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς βιασύνες κλπ! Απλά εγώ ήθελα και τη γνώμη από τις κολλητές μου (οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει καθόλου!). Η γνώμη τους είναι λογικό να μην είναι αυτή που ήθελα να ακούσω και άρχισαν να λένε διάφορα του στιλ: είμαστε μικρές και θα το μετανιώσεις, περίμενε λίγο ακόμα καιρό, και διάφορα τέτοια... Τι να κάνω; Να προχωρήσω; Ποια είναι η γνώμη σας; Θα ήθελα αν μπορούσατε να απαντήσετε γρήγορα γιατί θέλω να με σίγουρη πριν γίνει και εσύ είσαι η μονή που βλέπω ότι ξέρεις πολλά! Ευχαριστω παρα πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστινάκι μου, το πρόβλημα σου δεν είναι το αν είναι σωστό να κάνεις έρωτα, αλλά το αν είναι αποδεκτό από τις φίλες σου. Δεδομένου ότι οι φίλες σου δεν έχουν καμιά εμπειρία στον σεξουαλικό τομέα, είναι λογικό να σε προτρέπουν να μην προχωρήσεις, αφού σου απαντούν έχοντας στο μυαλό τους τον εαυτό τους κι όχι εσένα. Δηλαδή σου λένε να μην προχωρήσεις γιατί οι ίδιες δεν νιώθουν έτοιμες να προχωρήσουν.

Πέραν αυτού μπορεί κάποιες από αυτές να σε ζηλεύουν κιόλας που έχεις σχέση κι εκείνες δεν έχουν. Γι' αυτούς τους λόγους νομίζω ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις και που νιώθεις μέσα σου ότι είναι σωστό, χωρίς να δίνεις σημασία στη γνώμη τους.

Επίσης, δεν χρειάζεται να τους δώσεις αναφορά για το αν προχώρησες ή όχι και μέχρι ποιου σημείου. Ούτως ή άλλως, αυτά είναι πολύ προσωπικά θέματα που δεν αφορούν κανέναν άλλον παρά μόνο τα μέλη του ζευγαριού και δεν χρειάζεται να τα γνωρίζει κανένας.

Φρόντισε μόνο να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα αντισύλληψης (βλ. προφυλακτικό) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην σου βγει ξινή η όλη εμπειρία.