1η φορα σεξ (αγορι)

26.01.2014
Ηταν η πρωτη μου φορα. Προσπαθησα αρκετες φορες να μπω μεσα αλλα δεν ξερω το πως;

Καλησπερα θεια Λουκια. Λοιπον ειμαι αγορι 16 χρονων και πριν απο λιγο καιρο βρεθηκαμε κοντα πολυ κοντα με την κοπελα μου... Η κοπελα μου ειναι εμπειρη στο σεξ. Εμενα ηταν η πρωτη μου φορα. Προσπαθησα αρκετες φορες να μπω μεσα αλλα δεν ξερω το πως; Μπορεις να με βοηθησεις;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσέ μου, για να μην προσπάθησε ή -χειρότερα- να μην κατάφερε να σε βοηθήσει η κοπέλα σου, σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο έμπειρη όσο νομίζεις, ή όσο ισχυρίζεται ότι είναι.

Αν ήταν πραγματικά έμπειρη, μόλις καταλάβαινε την αμηχανία σου θα είχε οδηγήσει το πέος σου στο σωστό σημείο και θα σε είχε βοηθήσει στη διείσδυση τραβώντας κοντά της τη λεκάνη σου. Εναλλακτικά θα μπορούσε να κάτσει εκείνη από πάνω σου, ώστε να επιτρέψει στο πέος σου να εισχωρήσει μέσα της, δίνοντας μόνη της τον ρυθμό της διείσδυσης.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, αλλά για την πιο φυσική πράξη του κόσμου, κατά την οποία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν' αφήσεις ελεύθερο το ένστικτο σου να εκφραστεί.

Εννοείται ότι για να προχωρήσετε στη διείσδυση, προϋπόθεση είναι να έχεις μια ικανοποιητική, σκληρή στύση και ελεύθερη πρόσβαση στο αιδοίο της, καθώς εκείνη θα έχει ανοίξει τα πόδια της. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξαπλώσεις από πάνω της στηρίζοντας το βάρος του κορμού σου στον αγκώνα σου (για να μην την πλακώνεις και της κόψεις την ανάσα και τη διάθεση), ενώ με το ελεύθερο χέρι σου θα πιάσεις το πέος σου και θα το οδηγήσεις στη σχισμή του αιδοίου της, εκεί που νιώθεις το δέρμα της να είναι, μαλακό, απαλό και υγρό, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο της λεκάνης. Άλλωστε, στον εντοπισμό του κατάλληλου σημείου θα σε έχουν βοηθήσει τα προκαταρκτικά που θα έχουν -απαραιτήτως- προηγηθεί προκειμένου εκείνη να έχει ερεθιστεί και υγρανθεί επαρκώς.

Αφού λοιπόν θα έχεις τοποθετήσει το πέος σου στην είσοδο του κόλπου της, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, αρκεί να πιέσεις σταθερά τη λεκάνη σου σε μια αργή κίνηση ελαφρώς προς τα κάτω και προς τα μέσα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Βλέπεις, όπως λογικά θα έχεις ήδη διαπιστώσει βάζοντας μέσα της το δάχτυλο σου, η πορεία που ακολουθεί το πέος μέσα στον κόλπο μοιάζει με μια ελαφρά καμπύλη, αντίστοιχη με την καμπύλη που έχει το πέος σου όταν είναι σε στύση.

Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, μην ντραπείς καθόλου να κοιτάξεις τι "γίνεται εκεί κάτω", ώστε να ελέγχεις καλύτερα την εξέλιξη της επιχείρησης και να δεις το πέος σου να εξαφανίζεται μέσα της. Μετά από αυτό το σημείο, μπορείς να αρχίσεις να κινείς τη λεκάνη σου μέσα-έξω, με σχετικά αργό ρυθμό στην αρχή προκειμένου να τσεκάρεις τις αποστάσεις και με πιο γρήγορο ρυθμό στη συνέχεια καθώς θα πλησιάζεις στην κορύφωση.

Εδώ οφείλω να σου πω ότι ακόμη κι αν νομίζεις ότι μπορείς να ελέγξεις τη στιγμή της εκσπερμάτωσης σου, καλό θα είναι να φοράς προφυλακτικό, γιατί ιδιαίτερα τις πρώτες φορές η αίσθηση του κολπικού σεξ μπορεί να σε συνεπάρει και να μην μπορείς να συγκρατηθείς όπως θα ήθελες.

Εξάλλου από τη στιγμή που επιδίδεσαι στο σεξ με διείσδυση, εκτός από τον κίνδυνο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, υπάρχει και ο κίνδυνος των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων μολύνσεων, τις οποίες ποτέ δεν πρέπει να υποτιμήσεις. Γι' αυτό και θα πρέπει να είσαι πάντα εφοδιασμένος με δυο-τρία φρέσκα προφυλακτικά, αφού το πρώτο μπορεί να σπάσει και να χρειαστείς και δεύτερο, ή ακόμη πιθανότερο να θέλεις και δεύτερη μερίδα από το ίδιο πιάτο...