Χωρίς ''πυροτεχνήματα''

08.05.2014
Νιώθω πως ό,τι και να κάνω δεν θα τελειώσω ποτέ με σεξουαλική επαφή, ενώ μόνη μου τελειώνω πάντα...

Είμαι 23 ετών και έχω σεξουαλικές επαφές εδώ και τέσσερα χρόνια.Είχα σχέση με ένα παιδί πολύ καιρό,αλλά ποτέ δεν κατάφερα να κορυφώσω.Εκείνος στην αρχή έδειχνε να προσπαθεί ώστε να τελειώσουμε και οι 2,όμως όσο περνούσε ο καιρός και δεν υπήρχε αλλαγή απλά ήταν σα να το είχαμε αποδεχτεί και οι 2 και σταματήσαμε να προσπαθούμε οπότε τελείωνε μόνο αυτός..Τώρα είμαι με κάποιον άλλο,είμαι πολύ πιο ερωτευμένη,καμία σχέση με τον προηγούμενό μου δεσμό,το σεξ είναι πολύ καλύτερο,νιώθω πολύ περισσότερα κατά την πράξη αλλά και πάλι δεν τελειώνω. Ξέρω πως ένας λόγος είναι ότι το σκέφτομαι συνέχεια και κατά την πράξη όλο στριφογυρίζει στο μυαλό μου η απάντηση στην ερώτηση''θα έχω οργασμό αυτή τη φορά;''κι έτσι δε χαλαρώνω πλήρως και δεν το απολαμβάνω, δεν το αφήνω να έρθει από μόνο του. Αλλά νιώθω πως ό,τι και να κάνω δεν θα τελειώσω ποτέ με σεξουαλική επαφή, ενώ μόνη μου τελειώνω πάντα (κλειτοριδικά μόνο). Και στο σεξ δε μπορώ να μεταφέρω τις φαντασιώσεις μου γιατί νιώθω ενοχές επειδή οι εικόνες που δημιουργώ και με διεγείρουν δεν έχουν καμία σχέση εκείνον,είναι και κάπως ασυνήθιστες και φοβάμαι μήπως με κρίνει. Επίσης το έχουμε συζητήσει αλλά κάθε φορά που τελειώνει νωρίς νευριάζω γιατί νιώθω ότι τον ενδιαφέρει απλά να τελειώσει εκείνος (ενώ δεν είναι έτσι),και κάθε φορά που αντέχει πολύ περισσότερο,αγχώνομαι ότι το κάνει για μένα και περιμένει αποτέλεσμα,οπότε αγχώνομαι ότι θα τον απογοητεύσω ή ότι θα νιώσει ανίκανος να με ευχαριστήσει,ενώ δεν ισχύει,ίσα ίσα κάθε φορά όλος ο όροφος με ακούει από την ηδονή. Παρόλ'αυτά δεν υπάρχει ποτέ κορύφωση και απογοητεύομαι γιατί πίστευα ότι τώρα που είμαι πολύ ερωτευμένη θα ξεπερνούσα αυτό το πρόβλημα. Αρχίζω και πιστεύω ότι τον κολπικό οργασμό δεν θα τον βιώσω ποτέ και ότι ανήκω σε αυτό το 5% των γυναικών που δεν έχουν ποτέ οργασμό στη ζωή τους (όπως έχω διαβάσει σε έρευνες). Θέλω τόσο πολύ να κάνω λάθος!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μιράντα μου, όπως λένε συχνά οι σεξολόγοι, ο γυναικείος οργασμός είναι σαν το... σαπούνι: όσο πιο σφιχτά προσπαθείς να το κρατήσεις, τόσο πιο μακριά γλιστράει. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό σου λάθος ως προς την ερωτική απόλαυση.

Έπειτα, ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να φαντασιώνεσαι ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι την ώρα του σεξ, ή ότι δεν μπορείς να βάζεις και λίγο το χεράκι σου προκειμένου να αυξήσεις την απόλαυση σου; Αυτές είναι ηθικολογικές αντιλήψεις που δεν έχουν καμιά θέση στο ερωτικό παιχνίδι.

Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι τον οργασμό, κάνε ό,τι ακριβώς νιώθεις, άσε ελεύθερη τη φαντασία σου κι απλά συγκεντρώσου στις αισθήσεις σου. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου την ώρα του σεξ για να σε κρίνει.

Και να σου πω το μυστικό που θα σε απενοχοποιήσει: όλοι οι οργασμοί κλειτοριδικοί είναι στην ουσία, αφού δεν υπάρχει τρόπος να ερεθίσεις τον κόλπο χωρίς να επηρεάσεις την κλειτορίδα, άμεσα ή έμμεσα. Άσε που όλοι οι τρόποι γυναικείου ερεθισμού ουσιαστικά ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο του εγκεφάλου...

Εν κατακλείδι, όλα στο κεφάλι σου αρχίζουν και τελειώνουν, άρα από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ