Μικραίνει ο κόλπος;

02.11.2014
Θέλω το νέο μου αγόρι να νομίζει πως δεν έχω κανει κάτι, αυτό γίνεται;

Καλησπέρα θεία λουκια ! Θέλω να μου λύσεις μια απορία: είμασταν 7 μήνες αλλά προχώρησα στον έβδομο μήνα, τον τελευταίο μήνα δηλαδή που είμασταν μαζι. Πολυ λιγο καιρό είμασταν που το κάναμε και θέλω να σε ρωτήσω επειδή θέλω το νέο μου αγόρι να νομίζει πως δεν έχω κανει κάτι, αυτό γίνεται; Μικραίνει ο κόλπος; Αν και δεν βγήκε αίμα την πρώτη φορά γίνεται καπως να το σκεπάσω όλο αυτό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφάκι μου, πρώτον αν νιώθεις την ανάγκη να πεις ψέματα για το ποια είσαι πραγματικά, τότε δεν είσαι με τον σωστό άνθρωπο και είναι πολύ κακή ιδέα.
Δεύτερον, ο κόλπος ούτε μικραίνει ούτε μεγαλώνει. Ο κόλπος είναι ελαστικός και προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Όταν επανέρχεται ακόμα και μετά τον τοκετό, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να επανέλθει και μετά τη σεξουαλική πράξη.
Όμως, όπως σου είπα στην αρχή, η σκέψη σου βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Αυτό είναι που θα πρέπει να σε απασχολεί και όχι οι διαστάσεις του κόλπου σου, ή τα καλούπια στα οποία νομίζεις ότι πρέπει να ταιριάξεις.
Είσαι αυτό που είσαι, με τις εμπειρίες σου (λίγες ή πολλές), με την προσωπικότητα σου, με τις επιθυμίες σου και τα όνειρα σου και όποιος σε αγαπάει και νοιάζεται πραγματικά για σένα, θα πρέπει να σε αποδέχεται ακριβώς όπως είσαι.
Αυτή είναι η ελάχιστη απαίτηση που οφείλεις να έχεις από τον άνθρωπο που είσαι μαζί για να ελπίζεις σε μια υγιή, ισορροπημένη και στο τέλος, ευτυχισμένη σχέση. Κάθε άλλη μορφή σχέσης δεν πρέπει να σε αφορά.