Δεν μου δίνει σημασία

30.10.2014
Ωρες ωρες νομίζω οτι ειναι πολυ αδιάφορος και οτι δν τον ενδιαφέρω καθόλου κ άλλες ωρες είμαστε πολυ καλα.

Γεια σου θεία Λουκια θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου κ να με συμβουλεψεις ..τα έχω με ενα παιδι εδώ και 7 μήνες (η μεγαλυτερη μου σχεση βασικα κ αυτουνου απο οσο ξερω) είμαι πολυ κολλημένη μαζί του αλλα εκείνος δν ξέρω. Ειναι 23 κ είμαι 17 οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν προβλήματα γιατι έχουμε κ μια διάφορα ηλικίας. Ειναι πολυ ιδιοτροπος χαρακτήρας δηλαδη δεν ειναι ο κλασσικος γκομενος που θα σ λέει γλυκόλογα και τέτοια συνήθως μιλάμε λες κ είμαστε φίλοι εμένα με ενοχλεί αυτο κ έχω κάνει άπειρες συζητήσεις πάνω σε αυτο το θέμα αλλα δν έχουμε βγάλει άκρη. Την τελευταία φορά μ ειπε οτι δν το χει με τα λόγια και οτι προτιμα τις πραξεις κ το ξέρω . Ωρες ωρες νομίζω οτι ειναι πολυ αδιάφορος και οτι δν τον ενδιαφέρω καθόλου κ άλλες ωρες είμαστε πολυ καλα. Τον έχω ρωτήσει αρκετές φορές αν θέλει να χωρισουμε κ παντα μ λέει οχι. Ξέρει οτι τον λατρευω ξέρει τα συναισθήματα μου για αυτον ενώ εγω οχι. Δεν μ εκφράζει ποτε τα δικα του, μήπως δν νιώθει τίποτα; Για αυτο και δεν μ λέει τίποτα; Πφφ δν ξέρω εδώ κ 7 μήνες ειναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι δεν θέλω να τον χάσω! Επίσης να πω οτι βγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα συνήθως Σάββατο γιατι έχω και σχολείο και διάβασμα! Και τις περισσότερες φορές δν βγαίνουμε μόνοι μας. Νταξει το καλοκαίρι βγαίναμε πιο πολυ κ μόνοι μας. Οταν είμαστε με άλλους μ συμπεριφέρεται λες κ είμαστε φίλοι οταν είμαστε μόνοι μας ειναι μια χαρα. Δεν ξέρω γιατι το κάνει αυτο. Δεν τον πιεζω καθόλου φυσικά ούτε του κάνω ζηλειες απλα ωρες ωρες του γκρινιαζω γιατι δεν ειναι σωστός και προσπαθώ να φτιάξω την σχεση μας. Νταξει καταλαβαίνω ειναι μεγάλος εχει δουλειές εχει άλλο προγραμμα εχει άλλες συνήθειες και το βρίσκω λογικό αλλα δεν του ζητάω πολλα. Να μου δείχνει οτι νιώθει για μένα οτι ενδιαφέρεται για μένα. Να μ ζητάει να βγαίνουμε να βρίσκει χρόνο για μένα να πάρει λιγο πιο σοβαρά το ολο θέμα. Να φανταστείς μιλάμε μια φορά την ημέρα το βράδυ που γυρνάει απο την δουλεια. Ούτε καλημέρα δεν μου λέει. Δεν ξέρω πως να συμπεριφέρθω αλήθεια. Αχ πες μου κ εσυ την γνώμη σου θεία Λουκια σε παρακαλω. Απάντησε μου αν μπορείς. Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, νομίζω ότι κάνεις την τρίχα τριχιά. Εφόσον εκείνος είναι τρυφερός και εκδηλωτικός όταν είσαστε οι δυο σας, δεν έχεις λόγο να πιστεύεις ότι δεν τον ενδιαφέρεις ή ότι δεν νοιάζεται για τη σχέση σας.
Βλέπεις ένα αγόρι στην ηλικία του δεν μπορεί να σαλιαρίζει με το κορίτσι του μπροστά στους φίλους του σαν σχολιαρόπαιδο. Το πολύ πολύ να σε πάρει καμιά αγκαλιά, ή να σου κρατάει το χέρι, άντε και να σου δώσει ένα πεταχτό φιλί. Αλλά μέχρι εκεί. Το παραπάνω είναι για τις ιδιωτικές σας στιγμές και όχι για τα μάτια της παρέας του.

Το ίδιο ισχύει και για τις κουβέντες. Εκείνος θεωρεί ότι εφόσον μιλάτε μια φορά την ημέρα είναι υπέρ-αρκετό και θα έπρεπε να είσαι κι ευχαριστημένη. Άλλωστε και τι να πείτε; Αν βέβαια εσύ έχεις να του πεις κάτι, ή θέλεις ν' ακούσεις τη φωνή του, μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία να του στείλεις πρώτη, αφού δεν χρειάζεται να περιμένεις πάντα από εκείνον. Μιλάμε βέβαια για 2-3 (το πολύ) τηλεφωνήματα/μηνύματα την ημέρα κι όχι παραπάνω, γιατί μετά θα αρχίσει να νιώθει ότι του γίνεσαι στενός κορσές.

Όσο για το ότι δεν βγαίνετε αρκετά συχνά αυτό οφείλεται στις δικές σου υποχρεώσεις, απ' ότι καταλαβαίνω κι όχι στο ότι δεν θέλει εκείνος. Οπότε, αν θέλεις να τον βλέπεις συχνότερα, θα πρέπει να κάνεις εσύ χώρο στη ζωή σου. Δεν λέω για μεσοβδόμαδα που έχεις διαβάσματα, αλλά άλλη μια φορά μέσα στο παρασκευοσαββατοκύριακο, λογικά δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να μπει στο πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει ν' αρχίσεις ν' ασχολείσαι και με τίποτα άλλο στη ζωή σου. Εφόσον είσαι σε σχέση, φρόντισε να σεβαστείς τα όρια αυτής της σχέσης και να μην ζητάς διαρκώς επιβεβαίωση, καθώς γίνεται κουραστικό και τελικά κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.