Και ξαφνικα... παγος :(

27.11.2014
Η σεξουαλικη μας επικοινωνια ηταν ιδανικη. Ξαφνικα, αφου επεστρεψα στην Αθηνα, την τελευταια εβδομαδα εχουμε μιλησει μονο μια φορα και αφου πηρα εγω τηλεφωνο.

Θεια λουκια μου γεια σου! Να ξερεις οτι σε παρακολουθω παρα πολυ και με εχουν βοηθησει πολλες απο τις απαντησεις σου! Εισαι σωστη! Λοιπον να σου μιλησω για το προβλημα μου, το οποιο πλεον μ χει γινει ενα βαρρος και δε ξερω τι να κανω .. γνωρισα ενα παιδι τον Αυγουστο στις διακοπες. Εκεινος ειναι 30 εγω 20. Οταν τον ειδα πρωτη φορα ενιωσα αυτο π λεμε ερωτας με την πρωτη ματια (ημουν και χωρισμενη απο 5χρονη σχεση και περιπου 8 μηνες που ημουν μονη μου ). Δε μου συμβαινει ευκολα αυτο. Ο τυπος λοιπον, ενω αρχισαμε να κανουμε παρεα εκανε κινηση την προτελευταια μερα των διακοπων μου! Να διευκρινισω οτι εκεινος μενει στη Θεσσαλονικη. Να μη στα πολυλογω, με αφησε να ψηνομαι, δινοντας μου μονο ενα φιλι. Απο τη μερα που εφυγα μιλουσαμε καθε μερα στο τηλ, με μηνυματα, στο σκαϊπ. Υπηρχε επιθυμια και απο τις δυο πλευρες. Καποια στιγμη μετα απο ενα μηνα ηρθε Αθηνα. Ηταν υπεροχα. Αρχισα να τον θελω ολο και πιο πολυ καθως και η σεξουαλικη μας επικοινωνια ηταν ιδανικη. Μετα απο ενα μηνα πηγα εγω. Το ιδιο ομορφα! Το σκ που μας περασε πηγαμε μια εκδρομη μαζι. Εξισου πολυ ωραια. Αλλα ξαφνικα, αφου επεστρεψα στην Αθηνα, την τελευταια εβδομαδα εχουμε μιλησει μονο μια φορα και αφου πηρα εγω τηλεφωνο. Μου μιλουσε πολυ φυσιολογικα, σα να μη συμβαινει κατι. Δηλαδη μια εβδομαδα χωρις να μου στειλει τιποτα, απο εκει που μιλουσαμε καθε μερα, μια φορα τουλαχιστον. Αυτο με εκανε να νιωθω οτι θελει και προσπαθει και εκεινος να κρατησουμε το παθος και την ελξη μεχρι την επομενη φορα που θα βρεθουμε. Δε ξερω τι να κανω. Νιωθω απαισια και φοβαμαι να μιλησω για να μη ξενερωσει. Ειμαι γεματη ανασφαλειες. Τι να κανω; Δε ξερω... Μαλλον εχω αρχισει να ερωτευομαι. Ειμαι προθυμη να το κρατησω γι αυτο και το αρχισα εξαλλου... Πφφφ... :/ :( Το μονο που εχει πει (γιατι δε συζηταμε γενικα για σχεσεις κλπ) ειναι οτι αυτος δε μπορει να το ονομασει καπως αυτο που εχουμε, οτι δε ξερει που μπορει να φτασει και οτι αν δει οτι τρελαινεται θα το κοψει. Γιατι η φυσικη επαφη λεει ειναι το παν. Ναι ΟΚ αλλα αν υπαρχει παθος και ελξη; Δε μπορουμε να προσπαθησουμε για να το κρατησουμε ζωντανο; Οταν βρισκομαστε δειχνει πανευτυχης μαζι μου... Εχει φορτωμενο προγραμμα γενικα. Αλλα δε μπορουσε αυτη τη βδομαδα να βρει χρονο να μου μιλησει λιγο; Να με ακουσει εστω; Οπως εκανε πριν; Τι μπορει να συμβαινει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σμαράγδα μου, από τη στιγμή που εκείνος σου ξεκαθάρισε έστω και έμμεσα, λέγοντας "δεν μπορώ να ονομάσω αυτό που έχουμε", ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση -αν ενδιαφερόταν θα το χαρακτήριζε "σχέση" αυθόρμητα- έχεις δύο επιλογές: είτε να πας με τα νερά του προκειμένου να συνεχίσεις να τον βλέπεις από καιρό εις καιρό και να απολαμβάνεις τον σεξουαλικό μαγνητισμό που χαρακτηρίζει αυτό το φλερτ χωρίς να περιμένεις κάτι περισσότερο, είτε ν' αποφασίσεις ότι σε ενοχλεί μια τέτοια εξέλιξη και να τον ξεχάσεις, νιώθοντας τυχερή που έζησες μια τόσο ευχάριστη, παρότι σύντομη εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, πιθανολογώ πως εκείνος αποφάσισε να εξαφανιστεί και να σου κόψει την πολλή φόρα καθώς ένιωσε ότι η γνωριμία σας παίρνει άλλη τροπή από αυτή που ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει. Άλλωστε μην παραγνωρίζεις πως σας χωρίζει μια χιλιομετρική απόσταση, η οποία δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί όσο κοντά κι αν νιώθετε όταν συναντιέστε.

Πέρα απ' όλα αυτά, οφείλω να παρατηρήσω ότι κάνεις ένα τακτικό λάθος: οι σχέσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσεις δεν χρειάζονται "προσπάθεια" για να διατηρηθούν, αφού κυλάνε και εξελίσσονται ομαλά σαν το νερό στο αυλάκι, χωρίς κανείς από τους δύο να νιώθει ότι ξεπερνάει τον εαυτό του σε κάποιο σημείο.

Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι το πάθος και η φυσική έλξη, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν και δεν γίνεται ούτε να καλλιεργηθούν ούτε και να σβήσουν, όση προσπάθεια κι αν κάνεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Αυτό που γίνεται όμως είναι να διαλέξεις πόση βαρύτητα θα δώσεις σ' αυτό το πάθος και την έλξη και εφόσον ρωτάς τη γνώμη μου, πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχεις δώσει περισσότερη βαρύτητα απ' όση μπορεί να αντέξει.

Κοντολογίς, μην αφήνεις τον σεξουαλικό μαγνητισμό που νιώθεις για κάποιον να μπερδεύει τα συναισθήματα σου γι' αυτόν και να θολώνει την κρίση σου: απλά κάποιες γνωριμίες εξαντλούνται στο επίπεδο της σεξουαλικής επαφής και δεν μπορούν να πάνε παραπέρα. Πάρ' το απόφαση και κρίνε πώς θα τις χειριστείς κατά περίπτωση.