Αιματα απο τον κολπο

20.12.2014
Τον τελευταιο καιρο σχεδον καθε φορα που το αγορι μ μ βαζει δαχτυλο βγαζω αιμα (χωρις να περιμενω περιοδο).

Θεια Λουκια θελω γρηγορα και οπωσδηποτε την συμβουλη σου... Τον τελευταιο καιρο σχεδον καθε φορα που το αγορι μ μ βαζει δαχτυλο βγαζω αιμα (χωρις να περιμενω περιοδο). Μηπως εχω κατι; Φοβαμαι παρα μα παρα πολυ! Μηπως φταιει το οτι το κανει εντονα και γρηγορα; Επισης θελω να πω πως ο παρθενικος υμεμας μ δν εχει σπασει, απο οτι ξερω. Ευχαριστω παρα πολυ θεια Λουκια ελπιζω να μ απαντησεις.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φωτεινή μου, γενικολογείς και δεν με βοηθάς. Βλέπεις, θα με βοηθούσες πολύ περισσότερο αν προσδιόριζες τι εννοείς ακριβώς λέγοντας "τον τελευταίο καιρό" και "κάθε φορά", καθώς έχει σημασία το πόσο καιρό ακριβώς συμβαίνει αυτό όπως και το πόσες φορές σου έχει βάλει δάχτυλο το αγόρι σου. Αναγκαστικά λοιπόν θα σου δώσω μια εξίσου γενικόλογη απάντηση.

Στην περίπτωση σου δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: το ένα είναι ότι ο παρθενικός σου υμένας σκίζεται κι από λίγο κάθε φορά, στη συνέχεια επουλώνεται και ξανασκίζεται όταν σου ξαναβάζει δάχτυλο το αγόρι σου μετά από λίγες μέρες. Το άλλο είναι να έχεις πάθει κάποια τραχηλίτιδα, δηλαδή ερεθισμό του τραχήλου από το δάχτυλο που σου βάζει το αγόρι σου -ιδιαίτερα αν πηγαίνει πολύ βαθιά- μπορεί και σε συνδυασμό με κάποια απλή γυναικολογική μόλυνση.

Αν δεν έχεις άλλες ενοχλήσεις, όπως φαγούρα, κάψιμο, τσούξιμο, ή υγρά, τότε το ενδεχόμενο της μόλυνσης δεν είναι πολύ πιθανό. Αν όμως έχεις τέτοιες ενοχλήσεις θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού και αν χρειαστεί να ζητήσεις θεραπεία από γυναικολόγο.

Πέρα απ' αυτό, η λύση είναι μία: πρέπει να πεις στο αγόρι σου να βάλει λίγο φρένο και να είναι πιο προσεκτικό όταν σου βάζει δάχτυλο.

Διαφορετικά, αν εκείνος συνεχίσει την ίδια τακτική, θα έχεις πάντα το ίδιο αποτέλεσμα μέχρι να προχωρήσεις στο σεξ με διείσδυση, όπου βέβαια ο παρθενικός σου υμένας θα υποχωρήσει και πιθανότατα θα δεις ξανά λίγο αίμα αλλά θα είναι για τελευταία φορά.