Οργασμος

22.12.2014
Το αγορι μου μου λέει οτι αυτο μπορει να συμβαίνει επειδη κάθε φορα που ερχόμαστε σε σεξουαλικη επαφή εχω άγχος επειδη θελω να τον ικανοποιήσω...

Θεια Λουκια εχω ενα πολυ σοβαρό προβλημα. Εχω μια σχέση εδω και τρεις μήνες και οταν κάνω σεξ με το αγορι μου δεν φτάνω ποτε σε οργασμο! Το αγορι μου μου λέει οτι αυτο μπορει να συμβαίνει επειδη κάθε φορα που ερχόμαστε σε σεξουαλικη επαφή εχω άγχος επειδη θελω να τον ικανοποιήσω... Δεν παει αλλο όμως έχετε καμια ιδέα για το πως μπορω να καταπολεμήσω το προβλημα μου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ρίτα μου, καταρχάς να πούμε ότι το πρόβλημα σου δεν είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου, δεν κινδυνεύει η υγεία σου ή η σωματική ή ψυχολογική σου ακεραιότητα, η ελευθερία σου ή η καθημερινή σου επιβίωση από το γεγονός ότι δεν έχεις οργασμό. Ένα θεματάκι είναι που σε στεναχωρεί καθώς δεν έχεις τίποτα άλλο σοβαρότερο ν' ασχοληθείς κι έτσι το διογκώνεις με αποτέλεσμα να το διαιωνίζεις κιόλας.

Άλλωστε, το αγόρι σου έχει δίκιο ότι οφείλεται στο άγχος σου να τον ευχαριστήσεις και συγκεκριμένα στο άγχος της απόδοσης, όπως ονομάζεται. Για να το ξεπεράσεις θα πρέπει να πάψεις να βλέπεις το σεξ σαν αγώνισμα όπου πρέπει να σημειώσεις συγκεκριμένες επιδόσεις προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποιον.

Το σεξ δεν είναι άθλημα. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για μεγάλους που φέρνει πιο κοντά δύο ανθρώπους και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι διασκεδαστικό και για τους δύο.

Συνεπώς ξέχνα αυτά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να "πετυχαίνεις" και συγκεντρώσου αποκλειστικά σ' αυτά που πραγματικά νιώθεις, στις αισθήσεις σου και στις φαντασιώσεις σου. Έτσι ακόμα κι αν δεν βιώσεις τον οργασμό, σίγουρα θα ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο τη διαδικασία η ίδια, αλλά θα ικανοποιήσεις περισσότερο και το αγόρι σου, γιατί γεγονός είναι πως όταν έχεις άγχος η παρέα σου δεν μπορεί να είναι και τόσο ευχάριστη.

Τέλος, δεν μου δίνεις σχετικές πληροφορίες, αλλά αν βρίσκεσαι στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής, τότε θα πρέπει να κάνεις πολύ υπομονή –συνήθως για αρκετά χρόνια- και πολύ τακτικές επαναλήψεις μέχρι να εμπεδώσεις πλήρως από σωματική άποψη το σεξ με διείσδυση και να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις όλο το δυναμικό σου σ' αυτόν τον τομέα.