Δε μου αρέσει ο τρόπος που φιλάει. Με δαγκώνει συνεχώς και δε νιώθω σχεδόν καθόλου τη γλώσσα του, αλλά μόνο τα δόντια του.

Καλησπέρα θεία Λουκία! Γνώρισα κάποιον και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Μου αρέσει πολύ, αλλά κάθε φορά που με φιλάει ξενερώνω... Δε μου αρέσει ο τρόπος που φιλάει. Με δαγκώνει συνεχώς και δε νιώθω σχεδόν καθόλου τη γλώσσα του, αλλά μόνο τα δόντια του. Κάποιες φορές με πονάει και έτσι δεν το απολαμβάνω καθόλου. Το ξέρω πως δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος για να απορρίψεις κάποιον ειδικά όταν σου αρέσει πολύ, αλλά πραγματικά δεν αισθάνομαι καλά όταν με φιλάει. Τι θα μπορούσα να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άννα μου, όντως ο τρόπος που φιλάει δεν είναι και τόσο σοβαρός λόγος για ν' απορρίψεις κάποιον. Βέβαια, απ' αυτό και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχει καθόλου εμπειρία στις σχέσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να τον "εκπαιδεύσεις" γενικότερα. Αν κι εσύ δεν έχεις σχετική εμπειρία θα σου είναι κάπως πιο δύσκολο, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις αν επιστρατεύσεις λίγη υπομονή και αρκετό χιούμορ.

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να πάψεις να δέχεσαι παθητικά τα φιλιά του και να πάρεις το πάνω χέρι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που εκείνος θα κάνει κάτι που σ' ενοχλεί θα τον σταματάς απαλά, χωρίς λόγια, θα τον κοιτάς στα μάτια χαμογελαστά και θα αρχίζεις εσύ από την αρχή, κάνοντας το ίδιο που ήθελε να σου κάνει αυτός αλλά με πιο ευχάριστο τρόπο και για τους δυο σας. Αυτό ισχύει γενικότερα για οτιδήποτε κάνετε ερωτικά και στο μέλλον.

Ειδικότερα τώρα ως προς τα φιλιά, αν θέλεις και νιώθεις αρκετά άνετα, μπορείς να αστειευτείς και λίγο λέγοντας του κάτι σαν "σιγά, μην σπάσουμε κανένα δόντι", πάντα χαμογελώντας και κοιτώντας τον στα μάτια. Μετά θα πλησιάσεις προσεκτικά τα χείλια σου στα δικά του, φροντίζοντας να έχεις καταπιεί το σάλιο σου και θ' αρχίσεις να τον φιλάς ανοίγοντας λίγο το στόμα σου, ίσα-ίσα για να βγάλεις λίγο τη γλώσσα σου και ν' ακουμπήσεις τη δική σου.
Όταν οι γλώσσες σας ακουμπήσουν θ' αρχίσεις να χαϊδεύεις τη δική του με τη δική σου και θα πλησιάσεις λίγο ακόμα ανοίγοντας το στόμα σου λίγο περισσότερο, συνεχίζοντας το παιχνίδι με τις γλώσσες. Πολύ σημαντικό για ένα απολαυστικό φιλί στο στόμα είναι να έχεις τα χείλια σου σχετικά χαλαρά για να καλύπτεις μ' αυτά τα δόντια σου. Επίσης σημαντικό είναι να φροντίζεις να καταπίνεις το σάλιο σου κάθε τόσο, αλλιώς η εμπειρία γίνεται μάλλον αηδιαστική.

Εφόσον του δείξεις πώς θέλεις να σε φιλάει με τον τρόπο που περιγράψαμε πιο πάνω, λογικά εκείνος θα πιάσει το υπονοούμενο και θα συμμορφωθεί, αφού τα φιλιά σας θα γίνουν πιο ευχάριστα και για τον ίδιο. Αν πάλι δεν συμμορφωθεί, μπορείς τότε να του πεις με λόγια ότι προτιμάς να κρύβει τα δόντια του όταν φιλιέστε γιατί σε πονάει και δεν το ευχαριστιέσαι. Αν και πάλι δεν συμμορφωθεί, τότε θα πρέπει να προβληματιστείς σοβαρά γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχεις να κάνεις με ανεπίδεκτο μαθήσεως, κάτι που δεν προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις μεταξύ σας, όχι μόνο στο ερωτικό αλλά και στο συναισθηματικό επίπεδο.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σου!