Θα με τρελανουν!

11.01.2015
Στον "α" ειπα οτι πηγα μαζι με τον αλλον οταν ειχαμε χωρισει για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα ενα μηνα αλλα ελα τωρα που κολλησα με τον "β" και δεν ξερω τι να κανω...

Λοιπον ειμαι 17 χρονων και εχω μια σχεση εδω και 3 χρονια με τον "α" και μ αγαπαει και τον αγαπαω και ολα τα συναφει... ΑΛΛΑ εγω πριν ενα χρονο γνωρισα ενα παιδι απο το σχολειο (τον "β") και τον ερωτευτικα ενω τον "α" δεν προλαβα να τον ερωτευτω οσο περιεργο και αν ακούγεται. Και λοιπον εκανα ερωτα με τον "β" περασα υπεροχα φανταστικα εκπληκτικα εχω να πω αλλα τωρα τι γινεται; Στον "α" ειπα οτι πηγα μαζι με τον αλλον οταν ειχαμε χωρισει για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα ενα μηνα αλλα ελα τωρα που κολλησα με τον "β" και δεν ξερω τι να κανω... Να κατσω στο σιγουρο η να κυνηγαω το αβεβαιο; Εδω σε θελω. Αν ειμαι με τον "α" θα εχω την ψυχικη μου ηρεμια γιατι ειμαστε αντιθετοι και με ισσοροπει. Αν τον γνωριζα σε 10 χρονια θα ηταν ο αντρας που θα παντρευομουν. Αν παω στον "β" που δεν θελει σχεση και περναμε καλα κι ετσι, θα ζω κατι αβεβαιο αλλα θα ειναι κατι της ηλικιας μου... Τα αβεβαια... Δεν παω δα και για παντρεια! Δεν ξερω τι κανω που πατω. Δεν μπορω να συνεχισω ετσι σε εκλιπαρώ να με βοηθήσεις Το πραγμα εχει φτασει στο αμην. Σε υπερευχαριστω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ευανθία μου, δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κάποιον στη ζωή σου συνεχώς όταν μάλιστα κανένας από τους διαθέσιμους δεν σε ικανοποιεί απολύτως.

Απ' ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον, με τον κύριο "α" σε συνδέει περισσότερο μια φιλία παρά ένας ερωτικός δεσμός αφού όσον κι αν τον αγαπάς σαν άνθρωπο κατά βάθος τον έχει βαρεθεί η ψυχή σου σαν γκόμενο, ενώ με τον "β" το μόνο που μοιράζεστε είναι ο σεξουαλικός πόθος. Ό,τι κι αν κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να είσαι καλά με κανέναν τους, αλλά δεν σου φταίνε αυτοί.

Ο μόνος που φταίει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Σταμάτα λοιπόν να προσπαθείς να κρατήσεις την πίτα σωστή και τον λύκο χορτάτο και αντιμετώπισε τις ανάγκες σου κατά πρόσωπο.

Προφανώς στα 17 σου δεν είσαι το άτομο που ήσουν στα 14 και εξίσου προφανώς τα πρόσωπα και τα πράγματα που σε κάλυπταν τότε, δεν μπορούν να σε καλύψουν τώρα. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να βάλεις τέλος στην ιστορία με τον κύριο "α" και ν' αρχίσεις ν' αναρωτιέσαι τι ακριβώς ζητάς από ένα αρσενικό. Καταλαβαίνω βέβαια ότι μετά από τόσα χρόνια έχεις δεθεί κι έχεις συνηθίσει να είσαι ζευγάρι με τον "α", αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να παραμείνεις μαζί του, αφού η σχέση σας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και ουσιαστικά κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας.

Τώρα αφού βάλεις το χέρι στην καδιά δεις ότι αυτό που ψάχνεις είναι οι ερωτικές εμπειρίες, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να διατηρήσεις την ελεύθερη σχέση που έχεις με τον "β", τοποθετώντας την όμως στο σωστό πλαίσιο χωρίς να ζητάς περισσότερα από αυτά που είναι διατεθειμένος να σου δώσει.

Σκέψου τα όλα αυτά και πάρε τις αποφάσεις και τα ρίσκα σου και με το "β". Άλλωστε στις σχέσεις δεν υπάρχουν εγγυήσεις κι όπως λες κι εσύ δεν πας για παντρειά. Στο κάτω κάτω και μόνη σου να μείνεις για λίγους μήνες καλό θα σου κάνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ