Cyberbullying - υποκλοπη φωτογραφιας

01.02.2015
Με το καινουριο προφιλ που εφτιαξε πηγαινει και σχολιαζει παντου και γραφει ετσι ωστε να φαινεται οτι εγω τα λεω για μενα!

Γεια σας! Εχω σοβαρο προβλημα. Αφησα σχολιο στο YouTube σε εναν που εβριζε τις κοντες, χοντρες κτλ. Αφου μου απαντησε περιγραφοντας την εμφανιση του, εγραψα κι εγω καποια πραγματα για μενα (υψος, κιλα) μετα απο δυο μερες ενας αλλος χρηστης σχολιασε σατιριζοντας το υψος και τα κιλα μου, καθως ειμαι 1,61 και 49 κιλα! Εκανα τη βλακεια και του απαντησα! Η συνεχεια δεν περιγραφεται! Αρχισε να με βριζει με αισχρο τροπο. Με αποκαλεσε ασχημη, κοντη, υποσιτισμενο εκτρωμα πορνης,κομπλεξαρα,οτι μονο ο πατερας μου με @,οτι βαζω τα κοντα μου δαχτυλα στο @ μου που βρωμαει σκουμπρι. Το θεμα ειναι οτι ενω μαλωνε και με αλλους μονο σε μενα εγραψε τοσο ασχημα πραγματα! Και τωρα φτανω στο ζουμι της υποθεσης! Οντας απερισκεπτη ειχα φωτο με το προσωπο μου! Ενω συνεχιζε να με βριζει και να με αποκαλει ασχημη και ολα τα συναφη, πραγματα που δεν ισχυουν, υπεκλεψε τη φωτο μου και εφτιαξε καινουριο προφιλ με το ονομα που χρησιμοποιω στο YouTube, γραφοντας πανω στη φωτο κοντη και ασχημη. Με το καινουριο προφιλ που εφτιαξε πηγαινει και σχολιαζει παντου και γραφει ετσι ωστε να φαινεται οτι εγω τα λεω για μενα! Γραφει ειμαι κοντη, ασχημη,εκτρωμα, γεροντοκορη, ζηλευω τις ψηλες κουκλαρες με τις μικρες μυτουλες και αλλα πολλα! Μου λεει συνεχεια σε σχολια κατω απο ενα βιντεο(αυτο στο οποιο ειχα σχολιασει αρχικα) πως εχω μυτογκα, ασχημα σαγονια,ασυμμετρα ματια! Δεν του απανταω και εχει τρελαθει! Γραφει συνεχεια ειμαι κουκλος,θεος,ψηλος,εμενα με ταιζαν οι γονεις μου και μεγαλωσα σε αντιθεση με 'σενα! Οτι εγω ειμαι τοσο ασχημη που τρομαζουν ολοι εξω και οτι θα μεινω γεροντοκορη. Οτι οι γονεις μου ντρεπονται που βγηκα ετσι και οτι επρεπε η μητερα μου να με ριξει και πως ολοι γυρω μου με λυπουνται γι αυτο ειναι προτιμοτερο να μεινω κλεισμενη μεσα στο σπιτι για παντα! Με εχει παρει απο κατω. Αισθανομαι ασχημη ενω ξερω οτι τιποτα απο αυτα δεν αληθευει! Του ειχα πει οτι εχω αγορι (που οντως ισχυει) και λεει κανεις δε θα σε αγγιζε εσενα ψευτρα και οτι μπερδεψα το αγορι με το αγγουρι! Εκανα report και στα δυο προφιλ(μαλιστα στο προφιλ του χρησιμοποιει φωτο ενος ιταλου τραγουδιστη παριστανοντας οτι ειναι αυτος)!Επισης εστειλα και μηνυμα στο YouTube και τους ειπα οτι εκλεψε τη φωτο μου αλλα δε βλεπω να κανουν κατι! Απ' οτι καταλαβα ειναι ενας αποτυχημενος που δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη του και του λειπει η προσοχη και η αγαπη. Που μπορω να απευθυνθω; Εχω τρελαθει!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, εντάξει τώρα… Δεν θα κάνουμε ψυχανάλυση σε κάθε ψυχάκι που βρίσκουμε στον δρόμο μας. Κακώς βέβαια ασχολήθηκες με το όλο θέμα εξαρχής, αφού μύριζε η δουλειά και δεν είχε νόημα ούτε καν ν' ανοίξεις κουβέντα με ένα τέτοιο άτομο που φωνάζει από μακριά ότι είναι προβληματικό.

Εν πάση περιπτώσει, αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δηλαδή την υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όπου πρέπει να απευθυνθείς, αφού βέβαια συλλέξεις τα στοιχεία εκείνα που φανερώνουν την υποκλοπή και την κακόβουλη συμπεριφορά -βασικά τις εικόνες στην οθόνη σου όπου φαίνονται τα σχόλια και οι φωτογραφίες σου αληθινή και ψεύτικη.

Προς γνώση και συμμόρφωση στο εξής…