Ντρέπομαι

06.03.2015
Ντρέπομαι να με δει γυμνή. Αλλα επίσης ντρέπομαι να του εξηγήσω τον λόγο που δεν θέλω ακόμα να προχωρήσω

Καλησπέρα, το όνομα μου ειναι Μαριλου και ζω στο εξωτερικό. Θα ήθελα την συμβουλή σας για ενα ιδιαίτερο θέμα. Ειμαι 21 χρονών και το αγόρι μου 31 εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μου ζητάει (πάντα διακριτικά) να προχωρήσουμε. Και εγώ το θέλω αυτό και με έλκει πολύ. Το πρόβλημα μου είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω πάρει αρκετά κιλά και ντρέπομαι να με δει γυμνή. Αλλα επίσης ντρέπομαι να του εξηγήσω τον λόγο που δεν θέλω ακόμα να προχωρήσω μαζι του... Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριλού μου καλά κάνεις να ντρέπεσαι να του εξηγήσεις τον λόγο που δεν θέλεις να προχωρήσεις μαζί του, αφού είναι πολύ αφελές να νομίζεις ότι το αγόρι σου πρέπει να σε δει γυμνή για να καταλάβει ότι έχεις πάρει κιλά.

Το αγόρι σου προφανώς και βλέπει ότι έχεις πάρει κιλά και εξίσου προφανώς δεν τον πειράζει καθόλου, διαφορετικά δεν θα σου ζητούσε να προχωρήσετε. Αντί να ντρέπεσαι λοιπόν να κάνεις έρωτα μαζί του, θα έπρεπε να είσαι πανευτυχής που του αρέσεις όπως είσαι και που υπάρχει τόσο έντονη έλξη μεταξύ σας.

Σταμάτα να βάζεις εμπόδια στην ευτυχία σου και απόλαυσε αυτά που σου προσφέρει η ζωή χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι. Να θυμάσαι ότι "όποιος ντρέπεται πολλά στερεύεται", όπως λέει κι η παροιμία.