Μήπως δεν με ποθεί πια;

06.03.2015
Το φιλι ειναι πιο συντομο αν εχει διαρκεια 'η πεταχτο. Μηπως σημαινει οτι δν με ποθει πλεον; Επισης το αλλο θεμα ειναι οτι δν κανουμε συχνα σεξ.

Καλησπερα σας. Εχω σχεση με καποιον εδω κ 5 χρονια. Γενικοτερα περναμε πολυ ομορφα, βολτες εκδρομες(οσο μπορουμε) κ μου συμπεριφερεται κ μια χαρα. Ομως με προβληματιζουν 2 πραγματα. Το ενα ειναι οτι δν επιδιωκει οπως παλια τα φιλια με μεγαλη διαρκεια αυτα που δν ξεκολλαγαμε ο ενας απο τον αλλον. Το φιλι ειναι πιο συντομο αν εχει διαρκεια 'η πεταχτο. Μηπως σημαινει οτι δν με ποθει πλεον; οτι δν με θελει; επισης το αλλο θεμα ειναι οτι δν κανουμε συχνα σεξ. Παντα ετσι ηταν λογω του οτι δν ειχαμε παντα ελευθερο χωρο. Κανουμε γυρω στη 1 φορα τη βδομαδα αλλα 3 μερες τη βδομαδα λειπω για σπουδες. Επισης και λογω φορτου εργασιας εκεινου που μπορει να τον κανει να μην εχει ορεξη 'η αντοχες γτ καμια φορα λαχανιαζει κ δν ειναι τοσο ενεργητικος. Φοραω πιο εξαλλα εσωρουχα,βλεπω οτι το ευχαριστιεται αλλα η συχνοτητα δν αλλαζει. Εχει τυχει να τν δω οτι εχει ορεξεις να μου το εχει πει κ ο ιδιος αλλα να ειναι υπερβολικα κουρασμενος κ να τν παιρνει ο υπνος. Τι λες για ολα αυτα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοίτα, σε μια μακροχρόνια σχέση είναι φυσικό να υπάρχει μια κάμψη στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, οι οποίες εξάμηνο, άντε χρόνο, συνήθως σταθεροποιούνται σε έναν ρυθμό που είναι εφικτός πρακτικά και αποδεκτός και από τους δύο.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει κάποια χαλάρωση στη συχνότητα των σεξουαλικών σας επαφών, τότε δεν υπάρχει και χαλάρωση του ενδιαφέροντος του καλού σου για σένα. Το ίδιο ισχύει και ως προς την ένταση και τη διάρκεια των φιλιών σας.

Τώρα εφόσον εκείνος κουράζεται τόσο πολύ στη δουλειά του, είναι λογικό να μην έχει ενεργητικότητα για σεξ, πόσο μάλλον αν δεν έχετε και δικό σας χώρο, κάτι που κάνει πιο περίπλοκο το όλο θέμα.

Αν λοιπόν είσαι γενικότερα ευχαριστημένη από τη σχέση σου, νομίζω ότι δεν αξίζει να προβληματίζεσαι για το συγκεκριμένο και θα πρέπει να αποδεχτείς την παρούσα κατάσταση. Βέβαια, πιθανόν τα πράγματα να βελτιωθούν λίγο –για πολύ μην ελπίζεις- αν καταφέρετε με κάποιον τρόπο να συγκατοικήσετε, όπου όσο να ‘ναι θα υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για να εκδηλώσετε τη σεξουαλική σας διάθεση.

Ίσως να έχεις πάρει ήδη μια γεύση για το τι εννοώ αν τυχόν έχετε πάει μαζί διακοπές, όπου σίγουρα εκείνος θα αποδίδει καλύτερα και συχνότερα ως πιο ξεκούραστος και χαλαρός. Άρα απλά κάνε υπομονή και έλπιζε σε ένα καλύτερο αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ