Αθεραπευτη ζηλεια

04.04.2015
Οσες φορες και να τον εχω αμφισβητησει μου εχει αποδειξει οτι ειμαι λαθος... Ομως δεν τον εμπιστευομαι κ ειμαι καχυποπτη με αποτελεσμα να μαλωνουμε.

Θεια Λουκια καλησπερα και συγχαρητηρια για αυτο που κανετε... Εχω προβλημα στην σχεση μου συγκεκριμενα το προβλημα ειναι δικο μου. Τα εχω με ενα παιδι εδω και ενα χρονο. Ειναι 28 χρονων ... Μ εχει αποδειξει οτι δν κανει τπτ με καμια άλλη. Οσες φορες και να τον εχω αμφισβητησει μου εχει αποδειξει οτι ειμαι λαθος... Δεν τον εμπιστευομαι κ ειμαι καχυποπτη με αποτελεσμα να μαλωνουμε. Συνεχεια τον κανω να θυμωνει. Τι μπορω να κανω; Το ξερω οτι ειμαι αδικη και τον κουραζω με την γκρινια μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, πράγματι το πρόβλημα σου έχει να κάνει με τον εαυτό σου κι όχι με τον αγαπημένο σου. Όμως, το θέμα δεν είναι ότι γίνεσαι άδικη. Το θέμα είναι ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και γι' αυτό νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια και βλέπεις ανύπαρκτες απειλές.

Για τον ίδιο λόγο η επιβεβαίωση που ζητάς και παίρνεις από τον καλό σου δεν πιάνει τόπο και βέβαια, στο τέλος θα φτάσεις να τον οδηγήσεις εκεί που φοβάσαι.

Αν θέλεις ν' αλλάξει κάτι στη ζωή σου, θα πρέπει να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου, να καλλιεργήσεις την προσωπικότητα σου και να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ευτυχίσεις στις σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές.

Πιο αναλυτικά, για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου φρόντισε να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό που είσαι ως άνθρωπος, όχι μόνο ως γυναίκα και εξωτερική εμφάνιση.

Δηλαδή φρόντισε να οργανώσεις τις αξίες στις οποίες πιστεύεις, τις αρχές και τις πεποιθήσεις που έχεις, να εντοπίσεις τα ταλέντα σου και να τα καλλιεργήσεις, να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις ή έστω να περιορίσεις τις αδυναμίες σου, να κάνεις συγκεκριμένα όνειρα, να θέσεις στόχους στη ζωή σου και μετά να δουλέψεις για να τους πραγματοποιήσεις. Έτσι θα καταφέρεις να νιώθεις καλά μέσα στο πετσί σου, ανεξάρτητα απ' ό,τι άλλο συμβαίνει γύρω σου.

Να θυμάσαι ότι όπως κι αν είσαι, είσαι μοναδική, ξεχωριστή, έχεις τη δική σου αξία και ότι η ύπαρξη σου μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους άλλους και τον κόσμο.

Δούλεψε λοιπόν πάνω σ' αυτές τις σκέψεις και αγάπησε πρώτη εσύ τον εαυτό σου, αν θέλεις να τον αγαπήσουν και οι άλλοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ