Τι να κανω; Είμαι σε δίλημμα

07.04.2015
Γιατι ενω με θελει και μιλαμε συνεχεια επιλεγει να το καθυστερει και να υποστηριζει ειναι στο εξωτερικο;

Σε χαιρετώ θεία Λουκία και σε συγχαίρω για αυτή τη στήλη που βοηθάς σε τόσα διαφορετικά προβλήματα. Έιμαι 26 χρονών και μιλώ τους τελευταίους πέντε μήνες με ένα παιδί που έχουμε δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας. Γνωριστήκαμε μέσω ιντερνετ στην πορεία ανταλλάξαμε φωτογραφία μετα απο ενα μήνα και απο τότε τηλέφωνο. Ήμουν καχύποπτη γενικώς αλλά εχουν περάσει τόσοι μήνες και μιλάμε με τις ωρες καθημερινώς όλο αυτό τον καιρό και έχω δεθεί μαζί του(κυρίως με μηνύματα σπανια απο τηλ). Ενώ ηθελα τον χρόνο μου για να γνωριστούμε και ειμαστε απο την ιδια πόλη όλο αυτο τον καιρο μου λεει ειναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει σε ενα μήνα. Είμαι σχεδον σίγουρη οτι ειναι εδώ και όχι στο εξωτερικό. Μιλάμε μέρα νυχτα ειναι στη ζωή μου και μιλάμε για τα παντα και ταιριάζουμε στα πιο πολλα για αυτό και δεν έφυγα οριστικα απο αυτη την κατάσταση. Βγαινω έξω κανονικα και γνωριζω και αλλο κόσμο αλλά δεν ένιωσα να ερωτευτώ για να πρέπει να το τελιώσω. Μου λέει θα ειμαστε μαζί και μιλάμε για τα παντα απο το σεξ μεχρι τι κανουμε καθε μερα τι μας αρεσει κτλ. Να προσθέσω οτι εγω δεν ειχα ολοκληρωμενη σχεση με καποιον και του το ειπα σε καποια στιγμη (οχι οτι ειμαι και παρθενα απλα δεν κοιμηθηκα με καποιον κανονικα), αυτος ειχε πολλες εμπειριες και σχεση και μου λεει οτι θελει να ειναι μαζι μου και οχι για μια νυκτα. Ειμαστε εμφανισιμοι του αρεσω μου αρεσει. Εγω ειμαι σε διλημα να τον γνωρισω γιατι τον γνωρισα απο ιντερνετ. Γιατι ενω με θελει και μιλαμε συνεχεια επιλεγει να το καθυστερει και να υποστηριζει ειναι στο εξωτερικο; Τι κερδιζει με αυτό; Του το ειπα τοσες φορες και δεν το παραδεχτηκε και του ειπα απλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει. Εχει χωρισει απο σοβαρη σχεση πάνω απο ενα χρονο και ειχε περιστασιακες σχεσεις εκτοτε. Και γω εχω σχεδον ενα χρονο που βγηκα απο μια κατασταση… Δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι πολυ μπερδεμενη γενικα. Να μεινω ή να φυγω; Τι συμβαινει; Αξίζει τον κόπο; Γατί ολα αυτά; Θα με βοηθούσε πολύ μια απάντησή σύντομα. Ευχαριστώ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, απ’ αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι αυτός ο άντρας κάτι πολύ σοβαρό σου κρύβει και τα πράγματα στη ζωή του δεν είναι όπως σου τα παρουσιάζει.

Το γεγονός ότι τον γνώρισες μέσω ίντερνετ δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα. Αμέτρητα ζευγάρια γνωρίζονται σήμερα μ’ αυτόν τον τρόπο χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντίθετα μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις η γνωριμία μέσω ίντερνετ μπορεί να αποδειχτεί πιο εύστοχη, ενώ σίγουρα είναι πολύ λιγότερο αμήχανη στα πρώτα στάδια σε σχέση με τη γνωριμία από κοντά.

Ωστόσο, όταν κάποιος αναβάλει συνεχώς μια συνάντηση από κοντά είναι βέβαιο πως κάτι δεν πάει καλά. Το τι είναι αυτό δεν έχεις κανένα λόγο να το διαλευκάνεις και να χάνεις περισσότερο χρόνο με την περίπτωση του. Επίσης, δεν έχεις κανένα λόγο να τσακωθείς μαζί του ή να προσπαθήσεις να του αποδείξεις ότι έχει άδικο. Αν αυτός ο άνθρωπος ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί σου, είχε όλες τις ευκαιρίες του κόσμου και με το παραπάνω.

Τώρα, εφόσον έχει εξαντλήσει την υπομονή σου –και δικαίως- το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις επαφές μαζί του και να βάλεις πλώρη για άλλες περιπέτειες είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά.

Περισσότερα γι’ αυτό το θέμα μπορείς να διαβάσεις το άρθρο του WomenOnly «Πού και πώς θα βρεις τον κύριο Τέλειο μέσω ίντερνετ», το οποίο εξηγεί αναλυτικά τι ακριβώς πρέπει να προσέχεις κάθε φορά.