Sex Buddies ή και κάτι παραπάνω;

08.04.2015
Η ιδέα να ξαναμπώ σε σχέση τόσο σύντομα με φρικάρει, αλλά όταν τον βλέπω να μιλάει με άλλες, ζηλεύω...

Αγαπημένη Θεία Λουκία… Είμαι 22 χρονών και φρεσκοχωρισμένη. Πριν 1 μήνα άρχισα να βρίσκομαι με ένα παιδί, με το οποίο γνωριζόμασταν από πριν (κοινές παρέες), αλλά επειδή είχα σχέση δεν είχε γίνει κάτι. Το θέμα είναι το εξής..

Εγώ το ξεκίνησα έχοντας στο μυαλό μου πως θέλω μόνο σεξ... Αλλά πλέον έχει μπει για τα καλά στο μυαλό μου. Τον σκέφτομαι συνέχεια και τον βλέπω πολύ συχνά. Επιδιώκω συνεχώς να πάω εκεί που είναι και νομίζω πως το κάνει κι εκείνος. Σεξ κάνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα και πάντα κοιμάται σπίτι μου μετά. Ανταλλάσσουμε και μηνύματα σχεδόν καθημερινά.

Δεν ξέρω τι θέλει εκείνος... Δεν εκφράζεται με λόγια (Αιγόκερως!!!!) και οι πράξεις του είναι δυσανάγνωστες. Αλλά δεν ξέρω ούτε τι θέλω εγώ! Η ιδέα να ξαναμπώ σε σχέση τόσο σύντομα (συγκατοικούσα 3 χρόνια με τον πρώην- ζούσα σαν παντρεμένη) με φρικάρει, αλλά όταν είμαστε έξω και τον βλέπω να μιλάει με κάποια που δεν ξέρω, ζηλεύω. Είμαστε απλά sex buddies κι εγώ φτιάχνω σενάρια στο μυαλό μου ή μπορεί κι εκείνος να αισθάνεται κάτι παραπάνω; Πως να το χειριστώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίκη μου, γιατί σού είναι τόσο απαραίτητο να το προσδιορίσεις; Εντάξει, είσαι ελαφρώς τσιμπημένη με τον τύπο αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να σε πιάνει μανία καταδιώξεως. Εφόσον περνάς καλά και διασκεδάζεις την όλη φάση, δεν υπάρχει καμιά πρεμούρα να βάλεις ταμπελίτσες στην ιστορία σας.

Ταυτόχρονα μπορείς να πλάθεις όσα σενάρια θέλεις στη φαντασία σου, προσέχοντας όμως να μην τα πιστεύεις κιόλας για αλήθεια. Άλλωστε ακόμη και φρεσκοχωρισμένη να μην ήσουν, ο ένας μήνας σχέσης –όπως κι αν την έχεις χαρακτηρίσει- είναι πολύ λίγος για να επενδύσεις σοβαρά σε έναν άνθρωπο.

Περίμενε πρώτα να περάσει το πρώτο τρίμηνο, να δεις πώς θα εξελιχθεί πρακτικά το πράγμα και πώς θα νώθεις γι’ αυτόν και αν τότε εξακολουθείς να νομίζεις ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο, μπορείς να το συζητήσεις και μαζί του.

Τώρα είσαστε και οι δύο πάνω στον πρώτο ενθουσιασμό και μέχρι εδώ καλά είναι τα πράγματα. Χαλάρωσε λοιπόν κι απόλαυσε το για όσο κρατήσει, λίγο ή πολύ. Μέχρι τότε να θυμάσαι πως αν προσπαθήσεις να προσδιορίσει αυτή τη σχέση πριν την ώρα της, κινδυνεύεις να χάσεις τη μαγεία της και να την κάνεις να λήξει μια ώρα αρχύτερα. Κρίμα δεν είναι;