Απο πανω

14.04.2015
Ειναι λιγο βαστικος εκεινη την ωρα κ εγω σκαλωνω, δεδομενου του οτι δεν εχω εξοικιωθει με το να ειμαι απο πανω.

Δυσκολευομαι πολυ να ανεβω απο πανω, διοτι το χανω στην κινηση. Μου φαινεται οτι ειναι λιγο βαστικος εκεινη την ωρα κ εγω σκαλωνω, δεδομενου του οτι δεν εχω εξοικιωθει με το να ειμαι απο πανω. Ετσι το αποφευγω. Θελω τοσο πολυ ομως να τον ικανοποιησω με αυτον τον τροπο και να τον υποταξω με το παθος μου. Μου φαινεται περιεργο που τοσες κοπελες το καταφερνουν και εγω οχι. Τι κανω λαθος; Ποια ειναι η σωστη σταση του σωματος μου και οι σωστες κινησεις εκεινη την ωρα; Με ενδιαφερει πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άντζυ μου, καταρχήν άσε κατά μέρος τις συγκρίσεις και το τι κάνουν «οι άλλες κοπέλες» στο κρεβάτι, γιατί πολλά θ' ακούσεις κι ούτε τα μισά από αυτά θα είναι αλήθεια. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις εσύ στο σεξ και τίποτα άλλο. Εφόσον λοιπόν θέλεις να κατακτήσεις αυτή τη στάση θα πρέπει να την εξασκείς περισσότερο κι όχι να την αποφεύγεις.

Οπωσδήποτε, για να βρεις τον ρυθμό σου θα πρέπει να διαθέτεις γυμνασμένους τετρακέφαλους για να μπορέσεις να στηρίζεις το σώμα σου είτε βρίσκεσαι στα γόνατα, είτε πατάς στις φτέρνες σου σε βαθύ κάθισμα. Επίσης, ακόμη κι αν δεν διαθέτεις γυμνασμένους τετρακέφαλους, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα το να στηρίζεσαι κάπου για να έχεις καλύτερη ισοροπία: στο κεφαλάρι του κρεβατιού, στον θώρακα ή στα γόνατα του συντρόφου σου, αν ο κορμός σου είναι σε κάθετη στάση ή εναλλακτικά στους αγκώνες ή τα χέρια σου όταν γέρνεις προς το στρώμα.

Από εκεί και πέρα, αρκεί να ακολουθήσεις το ένστικτο σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, για μην σου πω ότι "η γυναίκα από πάνω" θα γίνει κι από τις αγαπημένες σου στάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ