Μήπως Έχουμε Πρόβλημα;

17.04.2015
15 ημέρες τώρα και χωρίς να έχω ξαναξυριστεί τα εξανθηματάκια αυτά είναι ακόμη εκεί! Έχω αρχίσει να φοβάμαι είναι η αλήθεια...

Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν 2 εβδομάδες περίπου παρατήρησα στην βάση του πέους μου κάτι σαν μικροσκοπικά σπυράκια. Είναι αρκετούτσικα μπορώ να πω και είναι άσπρα. Στην αρχή υπέθεσα πως θα έχουν ''γυρίσει'' τίποτα τρίχες (λόγω του ξυρίσματος με ξυραφάκι) αλλά 15 ημέρες τώρα και χωρίς να έχω ξαναξυριστεί τα εξανθηματάκια αυτά είναι ακόμη εκεί! Έχω αρχίσει να φοβάμαι είναι η αλήθεια γιατί δεν μπορώ να σκεφθώ τι άλλο μπορεί να είναι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παύλο μου, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποια μόλυνση που έπαθες από το ξύρισμα. Ωστόσο δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν είναι αυτά τα σπυράκια θα περάσουν με την κατάλληλη θεραπεία και δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλεσαι.

Φρόντισε απλά να συμβουλευτείς έναν δερματολόγο ή έναν ουρολόγο-ανδρολόγο για να σε εξετάσει και να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Φρόντισε επίσης να θυμάσαι στο εξής ότι κάθε φορά που έχουμε κάποιο ανεξήγητο σύμπτωμα που επιμένει περισσότερο από τρεις ημέρες πρέπει να πηγαίνουμε στον γιατρό κι ας αποδειχτεί ότι δεν χρειαζόταν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ