Δεν γίνεται

17.04.2015
Ειναι πολυ δυσκολο να μπει και οταν εχει μπει με ποναει αρκετα πολυ, παρολο που πριν εχουμε κανει προκαταρκτικα.

Γεια σου Λουκια μου! Ειμαι 16 χρονων και εχω προσπαθησει σχεδον 3 φορες να το κανω με το αγορι μου! Ειναι πολυ δυσκολο να μπει και οταν εχει μπει με ποναει αρκετα πολυ παρολο που πριν εχουμε κανει προκαταρκτικα για να με "ανοιξει " και επισης καθε φορα βγαζω αιμα οχι τοσο πολυ αλλα αρκετο ! Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, υποψιάζομαι ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις οφείλονται σε απειρία, βιασύνη και αδεξιότητα και θα ξεπεραστούν με λίγη περισσότερη επιμονή, υπομονή και λεπτότητα στις κινήσεις από την πλευρά του αγοριού σου. Ωστόσο, υπάρχει και μια πολύ μικρή, ελάχιστη πιθανότητα να αντιμετωπίζεις κάποιο ανατομικό πρόβλημα το οποίο να συνεχίσει να σε δυσκολεύει παρόλα αυτά.

Καλού-κακού λοιπόν συμβουλέψου έναν γυναικολόγο προκειμένου να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο και να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι εντάξει με το αναπαραγωγικό σου σύστημα.

Άλλωστε, κάθε νέα κοπέλα είναι καλό να κάνει την πρώτη της, προληπτική επίσκεψη στον γυναικολόγο κάποια στιγμή στην εφηβεία της, είτε έχει είτε δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις εντωμεταξύ.