Ο φιλος μου δεν θελει να κανουμε σεξ

29.04.2015
Αντι να γινεται αν οχι καθε μερα εστω αρκετες φορες την εβδομαδα υπηρξαν φορες που περνουσαν και 40 ημερες χωρις καμια δραστηριοτητα!

Γεια σας! Ειμαι 20 χρονων και εχω σχεση με καποιον που ειναι 33 εδω και 2,5 χρονια! Εξ αρχης ειχε καποια θεματα οσον αφορα το σεξ λογω ορισμενων προσωπικων του υποθεσεων που αφορουσαν καποιες αποτυχημενες εμπειριες του παρελθοντος του! Το σεξ δηλαδη αντι να γινεται αν οχι καθε μερα εστω αρκετες φορες την εβδομαδα υπηρξαν φορες που περνουσαν και 40 ημερες χωρις καμια δραστηριοτητα! Πριν λιγες ημερες βγηκαμε και αρχισε να μου λεει πως λογω των εντονων καυγαδων μας το τελευταιο καιρο δν μπορει αλλο, αισθανεται πιεσμενος και οτι εχει αρχισει λογω των καυγαδων και της πιεσης που του ασκω για το σεξ να με βλεπει σαν φιλη! Επισης μου λεει οτι ειμαι πολυ γλυκουλα και πως δυσκολευεται να με δει και πολυ ερωτικα! Δεν ξερω τι να σκεφτω! Η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει στα ταρταρα! Τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αφροδίτη μου, είναι σαφές ότι εξ αρχής δεν ταιριάξατε ερωτικά μ’ αυτόν τον άνθρωπο, καθώς η δική σου διάθεση για σεξ είναι γενικότερα πιο ζωηρή από τη δική του. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταις εσύ για κάτι. Απλά εκείνος είναι φτιαγμένος έτσι κι εσύ είσαι φτιαγμένη αλλιώς.

Το πόσο ζωηρή λίμπιντο έχει ο καθένας μπορεί να αλλάζει λίγο ανάλογα με τη φάση της ζωής του, αλλά δεν αλλάζει κατά βούληση, επειδή κάποιος θα του το ζητήσει. Όπως εσύ έχεις ανάγκη για συχνό σεξ –κάτι απολύτως φυσιολογικό- και δεν μπορείς να καταπιέσεις αυτή την ανάγκη σου, έτσι κι εκείνος έχει ανάγκη για λιγότερο σεξ και δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Βέβαια, μπορεί αυτή η περιορισμένη ανάγκη του για συντροφικό σεξ να οφείλεται και σε κακές συνήθειες, όπως η παρακολούθηση πορνό, η χρήση αναβολικών για την αύξηση της μυικής μάζας ή και σε προβλήματα υγείας ακόμα. Όμως αφού εκείνος αισθάνεται καλά με τον εαυτό του όπως είναι και ταυτόχρονα σε κατηγορεί ότι είναι δικό σου το σφάλμα που δεν θέλει γιατί τον καταπιέζεις και παραείσαι γλυκούλα, δεν έχει νόημα να το κουράζεις άλλο το πράγμα.

Αντί να κάθεσαι και να σκας γιατί εκείνος δεν θέλει ενώ εσύ θέλεις , απλά άσε τον να πάει στο καλό και τελείωνε με την περίπτωση του. Οποιαδήποτε παραπάνω σκέψη περιττεύει. Το μόνο που ίσως αξίζει να σε προβληματίσει είναι το γιατί έμεινες τόσο καιρό με έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν ταιριάζατε σε ένα τόσο βασικό ζήτημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ