Ψηλά τακούνια

11.05.2015
Κάθε φορά που κάνουμε sex θέλει να φοράω ψηλά τακούνια. Προβληματίζομαι γιατί φοβάμαι μήπως είναι ανωμαλία...

Θειούλα μου, εδώ και 5 μήνες βγαίνω με ένα αγόρι και περνάμε ουάουυυ. Είναι γλυκός και με προσέχει. Όμως κάθε φορά που κάνουμε sex θέλει να φοράω ψηλά τακούνια. Επειδή με προβληματίζει τον ρώτησα και μου είπε ότι θέλει να τα φοράω γιατί μου τονίζουν τις υπέροχες γάμπες μου και γενικά είμαι super. Θεία μου, εγώ προβληματίζομαι ακόμη γιατί φοβάμαι μήπως είναι ανωμαλία και δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι μήπως παρακάτω μου ζητήσει και κάτι άλλο. Αχ θεία μου τι να κάνω; Βοήθησε με.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τζένη μου, εντάξει, ο φίλος έχει ένα ξεκάθαρο φετίχ με τα γυναικεία πόδια αλλά αν εσένα δεν σε πειράζει να φοράς ψηλά τακούνια όλα είναι καλά. Είναι περιττό να προτρέχεις και να σκέφτεσαι τι θα γίνει αν...

Αν κάποια στιγμή εκείνος σου ζητήσει κάτι που σε ενοχλεί, δεν σου αρέσει, σε ξενερώνει ή δεν θέλεις να το κάνεις για οποιονδήποτε λόγο, απλά δεν θα το κάνεις. Το ότι είσαστε ζευγάρι και κάνετε σεξ δεν σε υποχρεώνει να του κάνεις ό,τι χούι του κατέβει στο κεφάλι.

Σ' αυτή την περίπτωση, αν εκείνος δεν μπορέσει να δεχτεί την άρνηση σου χωρίς πρόβλημα, τότε σημαίνει ότι η σχέση σας δεν είναι και τόσο καταπληκτική όσο θέλεις να πιστεύεις. Όμως αυτό είναι μια υποθετική ιστορία που δεν έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα, γι' αυτό και είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας να φέρνεις την καταστροφή.

Σε κάθε ζευγάρι μπορεί να προκύψουν διάφορες απρόβλεπτες καταστάσεις και τότε είτε θα πρέπει ο καθένας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Αν κάποιος από τους δύο δεν μπορέσει να προσαρμοστεί και καταλήξει να καταπιέζεται, τότε το ζευγάρι θα πρέπει να χωρίσει.

Ωστόσο, εκτός του σεξ, υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις που δεν μπορείς να εξαντλήσεις με υποθέσεις στην αρχή μιας σχέσης. Συνεπώς, πάψε να βασανίζεσαι άδικα. Όσο συνεχίζετε να τη βρίσκετε μαζί όλα είναι τέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ