Attrattivo: κέρδισε ρούχα από την αγαπημένη φίρμα

25.06.2013
Η attrattivo εμπιστεύεται για μία ακόμα φορά το WomenOnly και αποτέλεσμα είναι ένας σούπερ καλοκαιρινός διαγωνισμός. Παίξε και κέρδισε το απόλυτο summer attrattivo loοk, διεκδικώντας ρούχα της διάσημης φίρμας.

H διαδικασία για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι απλή!

Βήμα πρώτο: κάνεις Like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook (αν είσαι ήδη φαν, προχωράς)

Βήμα δεύτερο: συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής!

Τα δώρα:

Πρόκειται για 2 τζιν σορτς (νούμερο 26-29), 4 μπλουζάκια κοραλί με στάμπα attrattivo (3 medium- 1 large) και 3 εξώπλατα τοπ με στάμπα καρχαρία (1 small, 1 medium,1 large)

Τα σορτσάκια από το lookbook της Attrattivo

To μπλουζάκι με την διαφάνεια στην πλάτη

Το εξώπλατο τοπ με την ανοιχτή πλάτη

Το καλοκαίρι μέσα από την attrattivo:

Enlove:

To have romantic feelings for a person

'Matthew is falling enlove with Zuleyka. He kissed her in the Book store.'

Αυτός είναι ο ορισμός της λέξεις enlove σύμφωνα με το λεξικό της urban κουλτούρας. Εμείς απλά θα αλλάζαμε τα ονόματα στο παράδειγμα και θα γράφαμε ας πούμε 'Κώστας is falling ENLOVE with Δέσποινα. He kissed her in Πλατεία Συντάγματος'.

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2013 δεν μπορούν παρά να μας βγάλουν τα πιο βασικά και ακέραια συναισθήματα, αφού οι ιδιότητες του ήλιου που ζεσταίνει και της μέρας που μεγαλώνει κάνουν τα πάντα να φαίνονται ευκολότερα. Ανάμεσα σε αυτά τα βασικά λοιπόν, είναι ο Έρωτας. Ή, ακόμα καλύτερα, το συναίσθημα του να ερωτεύεσαι. Ή και ακόμα πιο πέρα, του να είσαι ..enlove. Γιατί όχι in love? Γιατί enlove είναι cool, στα γαλλικά ακούγεται καλύτερα, και αντί να σημαίνει απλά 'μέσα' σημαίνει 'από μέσα'. Ειλικρινά και urban. Σαν τα κορίτσια της attr@ttivo.

Φέτος θα βρείτε χρώματα και νέες γραμμές που θα ταιριάξουν για βόλτα στην Καρύτση, για βόλτα στο πάρκο, για συναυλία των Wedding Singers.

Λέξεις κλειδιά για τις τάσεις της νέας συλλογής είναι Wild West, Africa, .................

Φυσικά, για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τα νέα της attrattivo, κάνε κλικ στοblog http://blog.attrattivo.gr/

ενώ πλέον μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της φίρμας στο οποί οθα βρεις όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Κάνε κλικ http://store.attrattivo.gr/mp/el/arxiki-el

Για να μην χάνεις διαγωνισμό της attrattivo κάνε Like στη σελίδα της φίρμας στο Facebook https://www.facebook.com/attrattivo