Κέρδισε συσκευή αναζωογόνησης δέρματος Silk’n Reju

09.07.2013
Η Κωτσόβολος φροντίζει τώρα για τη νεανική και φρέσκια εμφάνιση του προσώπου σου για να είσαι μια κούκλα κάθε μέρα!

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά στον τομέα της ομορφιάς και διαθέτει αποκλειστικά στα καταστήματα της, την πρωτοποριακή συσκευή Silk’n Reju, για την αποτελεσματική αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι και σε συνεργασία με το Womenonly, δυο τυχερές θα έχουν την χαρά να το αποκτήσουν!

Με αποδεδειγμένη δράση, η νέα συσκευή Silk’n Reju λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και είναι βασισμένη στη θεραπεία φωτός που θερμαίνει το δέρμα. Η θεραπεία φωτός βοηθάει το δέρμα να παράξει κολλαγόνο ενισχύοντας έτσι την απάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του προσώπου κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

Με τη νέα συσκευή Silk’n Reju τα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες είναι θεαματικά. Βάσει κλινικών δοκιμών που έγιναν σε περισσότερες από 100 γυναίκες, 91% ανέφεραν βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, 69% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, 47% εξασθένιση των κηλίδων του δέρματος, ενώ 78% ανέφεραν μείωση του μεγέθους των πόρων.

Χαρακτηριστικά
Χρήση Πρόσωπο
Σημεία χρήσης λαιμός, μάγουλα, μέτωπο και η περιοχή γύρω από τα μάτια
Τύπος Λειτουργίας Επαναφορτιζόμενης Μπαταρίας
Ταχύτητα 15-20 λεπτά κάθε φορά
Τεχνολογία HF- LED (Light Emitting Diode)
Ασφάλεια κατά την χρήση Για την προστασία του δέρματός σας, ένας αισθητήρας θερμοκρασίας είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή της συσκευής εφαρμογής του Silk'n Reju. Αυτός ο αισθητήρας εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος δεν θα ξεπεράσει τους 41°C / 106°F.
Εξαρτήματα περιλαμβάνεται η συσκευή Reju, η βάση και ο μετασχηματιστής
Επιπλέον Βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται 3-7 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προτεινόμενου κύκλου εφαρμογών.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη

Τι πρέπει να κάνεις:

Βήμα πρώτο: κάνεις Like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook (αν είσαι ήδη φαν, προχωράς)

Βήμα Δεύτερο: Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε τη νέα συσκευή Silk’n Reju :

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 . Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα.

Μπες http://www.kotsovolos.gr/site/ για περισσότερες πληροφορίες!