Oι νικητές για τα Glambition Jewels

11.10.2013
Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με τα Glambition Jewels ολοκληρώθηκε και οι 4 νικητές είναι:

Οι νικήτριες από το Facebook: φουτερ μακρυμάνικο Paris Jo Hatzidaki

Τ-shirt celine: Dimitra Nikos

Από mail: statement μαύρο χρυσο: μαρια κυριακου

statement μπορντο -χρυσο: εφη παύλου

Oι νικήτριες θα λάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Womenonly, για λεπτομέρειες καλέστε στο 2106061095

Η Ελευθερία είναι δημιουργός των χειροποίητων ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων και τη δουλειά της έχεις δει σίγουρα να προτιμούν όλες οι εγχώριες σταρ.

Στις δημιουργίες της δεν έχουν αντισταθεί εγχώριες σταρ όπως η Δωροθέα Μερκούρη, η Ζέτα Δούκα, η Ζωή Χωραφά, η Αγγελική Ηλιάδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Στικούδη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι , η Μαίρη Συνατσάκη, η Demy , και η Άννα Πρέλεβιτς, κι όχι άδικα!

Τι λέει η Ελευθερία για τη δουλειά της;

''Ονομάζομαι Ελευθερία Παπαδάκη και η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη. Αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Ανέκαθεν μου άρεσε ό,τι είχε σχέση με την μόδα και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, θέλησα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, δημιουργώντας την δική μου συλλογή κοσμημάτων , την οποία ονόμασα Glambition.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν περιττές πολυτέλειες, θεωρώ πως κάθε νέος πρέπει να τολμά και να ακολουθεί το όνειρο του, ακόμη και εάν αυτό αποτύχει. Θεωρώ πως τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα και θέλουν μεγάλη προσοχή γι' αυτό μέλημα μου είναι όποιος επιλέγει τα Glambition Jewels, να μένει ευχαριστημένος.

Για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουμε ετοιμάσει μία limited edition συλλογή σε πολύ προσιτές τιμές''.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα της Ελευθερίας στο facebook https://www.facebook.com/GlambitionJewels και να κάνεις εκεί τις παραγγελίες σου.