Οι νικητές για τις τσάντες GIM

16.10.2013
O διαγωνισμός του Womenonly σε συνεργασία με την εταιρία GIM ολοκληρώθηκε.
Οι τυχεροί που κερδίζουν τις 2 υπέροχες τσάντες GIM είναι:
Θένια Ζωη
Αλίκη Θεου
Οι νικητές θα λάβουν τις τσάντες από την εταιρία κατόπιον τηλεφωνικής συνεννόησης.
«Βάλτε» τους cartoon ήρωες στην τσάντα σας και ξεχωρίστε!
Τα νέα fashion σχέδια της «GIM» είναι γεγονός και είναι βέβαιο πως θα ξετρελάνουν όλες εσάς που θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να κεντρίσετε τα βλέμματα. Επειδή η τσάντα δεν αποτελεί μόνο ένα αξεσουάρ, αλλά προσδίδει στυλ, φινέτσα και χάρη, αποκαλύπτοντας στοιχεία του ίδιου μας του χαρακτήρα, μπορείτε άφοβα να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με μία τσάντα, που θα απεικονίζει τους αγαπημένους σας ήρωες cartoon!
Για τη φετινή σεζόν, προτείνουμε τσάντες στις αποχρώσεις του ταμπά, καθώς συνδυάζονται εύκολα, αποτελώντας το τέλειο «μπαλαντέρ», σχεδόν για κάθε μας look. Μην ξεχνάμε βέβαια και την τάση του ασπρόμαυρου, που απ' ότι φαίνεται, έχει έρθει για να… μείνει! Δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον ήρωα cartoon που θέλετε να φιγουράρει στην τσάντα σας. Προτιμάτε τη Minnie, τη Daisy ή μήπως τον… Γκρινιάρη από τους «επτά νάνους»;
Οι εντυπωσιακοί μας ήρωες, έχουν ήδη ποζάρει στις τσάντες, δίνοντας λύση σε όλες εμάς που ψάχνουμε την τέλεια τσάντα για να μας συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά απογειώνοντας το office look μας, μέχρι στην απογευματινή μας βόλτα. Οι πιο τολμηρές, μπορείτε να μην την αποχωριστείτε ούτε στις βραδινές σας εξορμήσεις, προσδίδοντας αυτόματα ένα πιο εναλλακτικό και προσωπικό στυλ στο outfit σας.
Κοντέρη 22, Πειραιάς, 18541
τηλ. 210-4832684, fax. 210-4833945