Ολλανδικό κίνημα

03.07.2012
Λειτουργικότητα, άνεση, διαχρονικό στυλ είναι η φιλοσοφία των επίπλων Piet Boon, που φέρνουν κοντά σας τα Interni.

Λειτουργικότητα, άνεση, διαχρονικό στυλ είναι η φιλοσοφία των επίπλων Piet Boon, που φέρνουν κοντά σας τα Interni. Tα λιτά, φυσικά υλικά και ο στιβαρός σχεδιασμός είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες του ολλανδικού οίκου Piet Boon, τα έπιπλα του οποίου θα βρείτε μόνο στα καταστήματα Interni.
Η διαχρονικότητα και η αυθεντικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά κάθε σχεδίου που παράγει ο διάσημος, παγκοσμίως, οίκος, αφού στόχος της Piet Boon είναι να προσφέρει άνετα έπιπλα που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Η φιλοσοφία του οίκου συνοψίζεται στον συνδυασμό κορυφαίου design και λειτουργικότητας, με αποτέλεσμα έπιπλα απαράμιλλης αισθητικής.
Ο ιδρυτής του οίκου, ο Piet Boon, είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Ολλανδούς σχεδιαστές. Εδώ και 25 χρόνια έχει παραμείνει πιστός στις αξίες του λειτουργικού σχεδιασμού. Οι τεχνικές γνώσεις του, αλλά και η προηγούμενη εμπειρία του ως εργολάβος και κατασκευαστής έχουν επηρεάσει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του.
Σήμερα ο Piet Boon, μαζί με τη σύζυγό του Karin, είναι επικεφαλής μιας δυναμικής διεθνούς ομάδας σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και projects για άλλες εταιρείες, όπως η Range Rover.
Με τη διεθνή αναγνώρισή τους, τα έπιπλα Piet Boon αποδεικνύουν ότι η απλότητα και η άνεση είναι τα κύρια συστατικά του στυλ.

Interni: Τηλ.: 210 8036700, www.modabagno.gr, www.internistore.com