Cooking pleasures

27.08.2009
Κομψή, ευρύχωρη και επικοινωνιακή! Αυτό είναι το τρίπτυχο της νέας διακόσμησης για μια κουζίνα μπροστά από την εποχή της!

Η σύγχρονη κουζίνα προσαρμόζεται σε κάθε είδους απαιτήσεις και ανάγκες για να απολαμβάνετε καθημερινά ένα σοφιστικέ, ελκυστικό και καλαίσθητο σύνολο.

Ultra natural

Ακολουθώντας τα παραδοσιακά πρότυπα, τα νέα εργαλεία μαγειρικής υποκλίνονται στη μαγεία της φύσης και συνδυάζουν τη χρηστική με την αισθητική τους πλευρά. Επιλέξτε τα σε ξύλο καρυδιάς ή ελιάς.

Ολα σε τάξη

Η κυρίαρχη τάση της σεζόν χαρακτηρίζεται από διάθεση απόλυτης οργάνωσης. Συρτάρια επενδυμένα με ειδικές βάσεις και θήκες από αλουμίνιο βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και σας λύνουν τα χέρια.

Μικρά και εντυπωσιακά

Το δυνατό χαρτί του new cook look φέρει την υπογραφή του σύγχρονου σχεδιασμού και υπακούει στους κανόνες του «less is more». Μικρές εστίες και άκρως minimal φόρμες κλέβουν την παράσταση και δημιουργούν παθιασμένους οπαδούς.

Ενας έξυπνος «πολυχώρος»

Η minimal τάση κυριαρχεί σε όλο το χώρο και τονίζεται μέσω της μονοχρωμίας και των πολυσύνθετων επίπλων. Επενδύστε σε μια μοντέρνα σύνθεση σε λευκό χρώμα, με κεντρικό «πρόσωπο» μια plasma TV και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους, και μετατρέψτε την κουζίνα στο πιο δυναμικό και λειτουργικό δωμάτιο του σπιτιού.